På tur, Golsfjellet Gol - Hallingdal
Vårcamping header mobil
Kano på Golsfjellet
Mountainbike Gol - Hallingdal

Gol – Hallingdal

Heradvegen 189, 3550 Gol

Om campingen

 

I hjertet af handelspladsen Hallingdal finder du First Camp Gol – Hallingdal, som er kendt for sit alsidige udbud af aktiviteter både sommer og vinter. Elven som snor sig gennem dalen og campingpladsen som er omringet af fjeld og smukke landskaber byder på spektakulære naturoplevelser for hele familien! Her kan du ikke bare vandre gennem bjergkæderne, udforske omgivelserne på cykel og fiske i Hallingdalselven, på destinationen er der også et poolområde med en sej vandrutsjebane, som er meget værdsat i sommersæsonen.

 

På campingpladsen kan du bo i en hytte, lejlighed eller på en ståplads med autocamper, campingvogn eller telt. På området bor du altid nær naturen og flere af hytterne er indrettet med træpaneler på væggene som giver en rigtig fjeldfølelse.

 

Med sin beliggenhed midt i landet er Gol et godt udgangspunkt for mange udflugter. Gol centrum ligger kun nogle minutter væk, og her finder du mange gode butikker og restauranter. Vandparken Tropicana er et populært besøgsmål blandt børnefamilier, og for dig som holder af skiløb ligger der flere skiområder i nærheden, blandt andet finder du Skagahøgdi Skisenter kun 10 minutter fra campingpladsen.

 

Bemærk, at destinationen i øjeblikket er under restaurering, men alle er naturligvis velkomne til både camping og overnatning i hytter eller lejligheder. Friluftsbadet Hallingstampen er også under renovering og vil være nyt og friskt i løbet af juni måned, hvis alt går efter planen. Samtidig vil vi reklamere for de splinternye servicehuse.

Varmt velkommen til Gol!


Vi tilbyder

Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Børnepool
Cykelleje
Cykelveje
Fiske
Fodboldbane
Langrend
Legeplads
MTB
Sauna
Swimmingpool
Vandrestier

Praktisk info

Destinationen er bemandet
Der er personale på området i åbningstiderne.

 

Restaurant Hoftun Kro
Hygelig restaurant med varierende Á La carte menu.


Åbningstider

2. januar31. maj
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndag09:0014:00

Vi har nu åbnet dele af pladsen for drop in-gæster med campingvogne, autocampere og telte. Vi arbejder på en midlertidig løsning for internet. Vær opmærksom på, at der i den kommende tid vil være en del byggeaktivitet på campingpladsen (hovedsageligt på hverdage). Udlejning af hytter og lejligheder er i normal drift.

Nær ved Gol - Hallingdal

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.