Gol – Hallingdal

Heradvegen 189, 3550 Gol

Om den här campingen

I hjertet af handelspladsen Hallingdal finder du First Camp Gol – Hallingdal, som er kendt for sit alsidige udbud af aktiviteter både sommer og vinter. Elven som snor sig gennem dalen og campingpladsen som er omringet af fjeld og smukke landskaber byder på spektakulære naturoplevelser for hele familien! Her kan du ikke bare vandre gennem bjergkæderne, udforske omgivelserne på cykel og fiske i Hallingdalselven, på destinationen er der også et poolområde med en sej vandrutsjebane, som er meget værdsat i sommersæsonen.

På campingpladsen kan du bo i en hytte, lejlighed eller på en ståplads med autocamper, campingvogn eller telt. På området bor du altid nær naturen og flere af hytterne er indrettet med træpaneler på væggene som giver en rigtig fjeldfølelse.

Med sin beliggenhed midt i landet er Gol et godt udgangspunkt for mange udflugter. Gol centrum ligger kun nogle minutter væk, og her finder du mange gode butikker og restauranter. Vandparken Tropicana er et populært besøgsmål blandt børnefamilier, og for dig som holder af skiløb ligger der flere skiområder i nærheden, blandt andet finder du Skagahøgdi Skisenter kun 10 minutter fra campingpladsen.

Varmt velkommen til Gol!


Aktiviteter

Børnepool
Cykelleje
Cykelveje
Fiske
Fodboldbane
Legeplads
Sauna
Swimmingpool
Vandrestier

Vi tilbyder

Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Praktisk info

Åbningstider
Destinationen er åben året rundt.

 

Destinationen er bemandet
Der er personale på området i åbningstiderne.

 

Restaurant Hoftun Kro
Hygelig restaurant med varierende Á La carte menu.


Åbningstider

2. januar30. april
mandagsøndag09:0016:00

Nær ved Gol - Hallingdal

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.