skilift vinter
First Camp Gol - Hallingdal camping vinter

Skiløb nær Gol

Spænd skistøvlerne og gør jer klar til alpint skiløb! Med den centrale beliggenhed i Norge ligger Gol i nærheden af flere fantastiske skisteder, så en skitur i vintersæsonen er næsten et must.

Skagahøgdi Skicenter

10 fra campingpladsen ligger Skagahøgdi Skicenter, et moderne skianlæg med 25 nedfarter i varierende længde. Her kan du nyde skiløb med topklasse udsigt over fjällhemmet fra Norefjell til Skogshorn og Jotunheimen. Alle vores campinggæster får desuden 25% rabat på dagskort, rigtigt godt!

Hemsedal Skicenter

På kun 40 minutter fra destinationen kommer du til Skandinaviens alper, nemlig Hemsedal Skicenter. Fjeldet består af mere end 50 nedfarter, 20 lifter, børneområder, snowparks og ikke mindre end 20 kvadratkilometer offpist-terræn. Holder du af langrend, så er der desuden mange præparerede spor at udforske. Hvad er bedre end at kombinere campingferien med en skiferie? Book indkvartering hos os og få det bedste af to verdener.

Geilo Skicenter

På knapt 50 minutter kommer du til Geilo Skicenter med i alt 21 lifter og 45 pister. På fjeldtoppene kan du se ud over fantastiske udsigter af Geilo og Hallingskarvet Nationalpark. Her er der bakker i forskellige sværhedsgrader og flere børneområder til de små. Holder du af at have det sjovt, så er der desuden flere parker.

Golsfjellet Alpincenter

Et familievenligt skiområde med stort børneområde med sjove baner at teste på. Du kommer hertil på kun 30 minutter fra campingpladsen, hvilket gør det til en perfekt dagsudflugt! For langrendselskeren er der også flere præparerede langrendsspor og masser at udforske