vinter Gol Hallingdal
skilift vinter

För barnfamiljen

saknas

Tropicana Badeland

Tropicana Badeland er et af Norges største badelande med vandparker både inden- og udendørs! Her er megarutsjebaner, bølgebassin, spændende grotter og masser af sjove vandaktiviteter. Et rigtigt paradis for alle som elsker fartfyldte vandeventyr. Den største rutsjebane er ikke mindre end 106 meter lang, så gør jer klar til kildren i maven. For de mindste er der også et eget jungleland med 35cm dybt vand.


Gol centrum

Fra campingpladsen kommer du til centrum på nogle få minutter, og her er hyggelige restauranter, shopping og seværdigheder.


Gol Motor & Fritidspark

For dig som holder rigtig meget af fart! Her kan du prøve motocross og ATV, køre 8-kamp med familien eller tage på guidet snescootersafari med vennerne. Et rigtigt sjovt eventyr og en dejlig måde at opleve Gol på.

Læs mere her: https://golmotorpark.no/


Lej en elcykel

Lej en cykel og oplev den smukke natur omkring destinationen, eller hvorfor ikke tage en tur til Gol centrum? Det er sjovt for hele familien og perfekt for jer som vil finde på en hyggelig aktivitet sammen. Elcyklerne udlejes via Turistbureauets app. Spørg os i receptionen, så hjælper vi dig.