Oversiktsbilde over camping Norsjø Telemark
Strand Norsjø - Telemark
Norsjø Kabelpark, på brett
Jenter på SUP brett, Norsjø Kabelpark

Norsjø – Telemark

Liagrendvegen 71, 3812 Akkerhaugen

Velkommen til First Camp Norsjø – Telemark, stedet hvor camping og marina mødes i forbløffende smukke omgivelser! Med den utrolige beliggenhed ved siden af Norsjön og kombinationen af fjeld, natur og bad er dette et sted hvor ferieelskere og lokalbefolkning har samlet sig i mange år. Her er der altid myldrende liv med fuld aktivitet forår, sommer og efterår.

 

På campingpladsen kan du bo i en hytte, glampingtelt eller på en ståplads med autocamper, campingvogn eller telt. Her bor du et stenkast fra Norsjön med nærhed til stranden hvor du end bor. Mange hytter og ståpladser er desuden beliggende med magisk udsigt over søen.

 

Holder du af en fartfyldt ferie, så vil du trives i Norsjø. Med flere aktiviteter, vandsport og nærhed til udflugtsmål og seværdigheder er det umuligt at kede sig. Åpningsdag for Norsjø Kabelpark er lørdag den 6. maj for sæson 2023. På campingpladsen er der minigolf, legeplads, hoppepude og flere lejeaktiviteter som kano og SUP. Har I lyst til en dagsudflugt er der flere besøgsmål i nærheden. Krydsningsturene over Telemarkskanalen går direkte fra broen på området og på 20 minutter med bil når I frem til Skandinaviens største vandpark Bø Sommarland, en meget populær aktivitet for børnefamilier. Varmt velkommen til paradiset Norsjø!


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Børneklub
Cykelveje
Fiske
Kanoleje
Legeplads
Minigolf
Norsjø Kabelpark
Strand
Sup
Træningsprogram
Udendørs fitness
Underholdning

Praktisk info

Butik/kiosk

Butikken har samme indgang som receptionen, og har samme åbningstider. Se yderligere nedenfor for receptionens åbningstider. Her finder du f.eks. tilbehør til enkle måltider, legetøj til både svømning og andre udendørsaktiviteter, noget udstyr du skal bruge til camping, og selvfølgelig is og softice. Velkommen!

 

Destinationen er bemandet
Der er personale på området i åbningstiderne.


Åbningstider

29. april30. maj
mandagsøndag08:0016:00

I vinterperioden er vi kun åbne for udlejning af hytter. Vores vinterhytter er Norsjøhytta nr. 1-8, velkommen til at booke online!

Mere på Norsjø - Telemark!

Nær ved Norsjø - Telemark

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.