Norsjø - Telemark
Norsjø - Telemark

Camping Norsjö – Telemark

På First Camp Norsjø – Telemark kan du booke indkvartering med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har to servicehuse på campingpladsen og to tømningsstationer for toilet og en for afløbsvand. Indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet, og udtjekning foregår senest kl. 12.00. Vil du gerne vide hvad der gælder hvis du har din hund med på ferie, hvad der gælder mht. opstillingen, eller om der er bomme på campingpladsen? Her kan du læse flere praktiske oplysninger.

 

Når du booker indkvartering på vores campingplads i Norsjø , så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen, ved vandet eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

På Norsjø er der flere hyggelige ståpladser at vælge imellem. Måske foretrækker du at bo nær ved et servicehus eller lige ved strandkanten? Alt efter hvilken størrelse du har på din ekvipage findes der en plads, som passer til netop dig! Tjek campingkortet hvis du har en specifik favoritplads du ønsker at booke.

Ståplads med el – maks. 8m

På disse skønne pladser med græsunderlag kan der stå ekvipage med maks. længde på 8 meter. Der er el på samtlige pladser. Plads C1-C18 er perfekte til børnefamilier med nærhed til både strand og legeplads.

Ståplads med el – maks. 9,5m

Gode pladser med græsunderlag. Her kan der stå ekvipage med maks. længde på 9,5 meter. Der er el på alle ståpladser.

Strandståplads med el – maks. 9m

Her står I på campingpladsens bedste beliggenhed lige ved vandet og kabelparken. Alle ståpladser har græsunderlag og adgang til el. Maks. længde på ekvipage er 9m.

Strandståplads med el – maks. 10m

Vores allerbedste pladser ved strandkanten med flot udsigt. Underlaget er græs og alle pladser har adgang til el. Her kan der stå ekvipage med maks. længde på 10 meter.


Autocamper

Vi har pladser specielt beregnet til autocampergæster. Disse pladser har hårdere underlag og ligger spredt over campingområdet.

Autocamperplads med el - maks. 12m

Gode pladser for dig som kommer med autocamper. Autocamperpladserne har grusunderlag og græs på siderne. Der er adgang til el på alle pladser og maks. længde på ekvipage er 12m.

Autocamperplads med el - maks. 9m

Her kan der stå ekvipage med maks. længde på 9m. Ståpladserne har grusunderlag med græs på siderne, og alle pladser har også adgang til el.


Telt

På First Camp Norsjø – Telemark er der pladser specielt beregnet til dig som camperer med telt. Her bor du hyggeligt på området i naturnære miljøer.

Teltplads med el

Teltpladserne ligger nær ved både strand og legeplads. Her har du også adgang til el, hvis du vil lave mad eller oplade telefonen i din ferie.