Norsjø - Telemark

Norsjø Kabelpark

Velkommen til Norsjø Kabelpark, en af verdens bedste kabelbaner til wakeboard, vandski og kneeboard! Her vil du, som elsker aktiviteter med fart og vand, stortrives. Tovbanen er ikke mindre end 550m lang og passer til både nybegyndere og erfarne. I 2014 blev der arrangeret VM for kabel-wakeboard her, og banen har en høj international standard.

 

Tovbanen trækker dig frem gennem havnebassinet, og du passerer små og store rails og flere hop, som du selvfølgelig selv vælger om du vil køre på. Hvis du falder af, så er det bare at svømme ind til stranden og hoppe på igen, så spænd svømmevesten godt! Aktiviteten passer til alle aldersgrupper, og vi garanterer jer et eventyr I sent vil glemme. Tag hele familien med så I kan udfordre hinanden. Hvem kan gøre det sejeste trick, og hvem klarer hele banen uden at falde af? Prøv jer frem, så bliver I snart rigtige professionelle!

 

 

Nybegynderkurser

Om sommeren arrangerer vi kurser for alle, som ønsker at gå fra nybegynder til professionel, og her kan børn også deltage. Kontakt receptionen for mere information.

 

 

Gruppeaktivitet

Er I en stor gruppe, eller er i her med firmaet på konference? Kabelparken er en perfekt aktivitet for jer som ønsker at finde på noget rigtigt sjovt sammen. Vi arrangerer kurser uden for de almindelige åbningstider. Kontakt receptionen for mere information.

 

 

Åbningstider

Kabelparken er åben hver dag i sommersæsonen, med forbehold for eventuelle justeringer af åbningstider pga. omstændigheder uden for vores kontrol. Åbningsdag for sæson 2023 er lørdag den 6. maj. Velkommen!

 

Aldersgrænsen for kabelbanen er 8 år. Svømmevest og svømmekundskab er et krav, og våddragt kan lejes på stedet.