Sevärdheter

Vi har nära till flera intressanta utflyktsmål, som Telemarkkanalen där M/S Telemarken tar dig genom vackra Telemarkkanalen.

 

Vi är baserade på Akkerhaugen i Midt Telemark, vi är 20 minuter från Bø i Telemark, och 25 minuter från Notodden.

 

Se ett urval av Telemarks utflyktsmål nedan.

Telemarkskanalen

Oplev Telemarkskanalen direkte fra broen her i Norsjø med vores helt egen cruise-båd, Telemarken! Langs turen passerer vi gennem sluser. 

Læg turen præcis som du vil. De fleste vælger at tage båden begge veje, men det er også muligt at kombinere bådturen med busrejse.


Norsjö golfklubb

Vi har gode nyheder til dig som er golfinteresseret! Kun 20 minutter fra campingpladsen ligger Norsjö golfklubb, en naturskøn bane fra første til sidste hul. Banen har 18 huller i varierende forhold, og fælles er den utrolige udsigt hvor du end befinder dig. Er det svært at modstå fristelsen til at tage golfkøllerne med dig på ferien? Læs mere om banen her!


Besøg frugtbyen Gvarv

First Camp Norsjø – Telermark ligger midt i ”Fruktbygda”, området i Norge, hvor frugten smager allerbedst. Et netværk af producenter af mad, drikke og oplevelser er gået sammen for at skabe en unik og fælles identitet, kun en kort cykeltur fra campingpladsen.

Målet er at fremme lokale produkter og traditioner, og at give både lokalbefolkning og besøgere en introduktion til produktionen bag disse. Skaberlysten er utrolig stærk i Fruktbygda, hvilket har resulteret i mange prisbelønnede produkter. Mød alle de fantastiske mennesker, prøvesmag dig frem og køb noget dejligt med dig hjem. Her er masser af oplevelser og aktiviteter på et lille område. Velkommen til Fruktbygda!


Gå i biografen

20 minutter fra stedet ligger Bø biograf, og her er et varieret udbud af film året rundt. Perfekt når campingvejret svigter, eller når I bare rigtig vil hygge jer. Læs mere ogh køb billetter her.