Klim Strand badeland

Badeland

Det indendørs vandland byder på masser af sjove stunder for hele familien. Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

 

Vandlandet består af tre bassiner; Børnepoolen med ca. 34 grader varmt vand, 20 meter langt svømmebassin og ikke mindst Bulbjerg-bassinet, inspireret af det skønne Bulbjerg, som har vandrutsjebane samt klatrevæg, hvor man skal kæmpe sig igennem det brusende “hav” for at nå toppen.

 

Vores badeland er også åbent for udefrakommende gæster.

Priser:

Børn under 2 år: Gratis
Børn og voksne over 2 år: kr. 50,-

 

 

Må jeg tage et barn af det andet køn med ind i omklædningsrummet?

Vi bliver tit spurgt, om det er okay at tage en dreng med ind i dameomklædningen – og omvendt, om det er muligt at tage en pige med ind i herreomklædningen. Det er tilladt til og med barnet er 6 år gammelt. Børn der er fyldt 7 år har ikke adgang til omklædningsrum for modsatte køn.

Vi forbeholder os retten til at lukke badet tidligere ved eventuelle tekniske fejl eller årsager uden for vores kontrol, uden kompensation til campinggæster.