Camping

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav.
Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

 

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

 

Der findes næppe nogen ferieform, der giver mere nærvær, hygge og afslapning end camping. Og der findes næppe nogen campingplads, der giver bedre rammer for dine feriefornøjelser end First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Så uanset om du er til campingvogn, autocamper, camplet, hytte eller et telt, så er First Camp Klim Strand – Nordvestkysten stedet, hvor det sker.

 

Rammerne er fantastiske for børnefamilier, hvor man kan aktivere sig selv både i sne, slud, regn, storm og ikke mindst i SOLSKIN. Læs mere om hvad pladsen tilbyder under fanebladet Oplevelser, hvor man ikke mindst kan finde vores store indendørs vandland og indendørs legeland.

 

Kommer I uden børn så er First Camp Klim Strand – Nordvestkysten helt unik med sin beliggenhed lige ned til Jammerbugten, som bl.a. er et fremragende lokation til lystfiskeri fra kysten, hvor der bl.a. fiskes efter havørreder, laks og torsk. Området er også meget naturrigt og hvad enten du er til skov, strand, marker eller klitter så findes det her! Så husk cyklen, mountainbiken eller vandrestøvlerne når du besøger First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Efter en lang tur i naturen er der så noget mere indbydende end en tur i vores Wellness område med spa, sauna, dampbad og koldtvandsgys.

 

OBS. Er du her over nytår, er fyrværkeri ikke tilladt på pladsen.

Campingpladser

Campingplads med el – Max 9 meter

Campingplads med el. Campingvognen må max være op til 9 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme. 

Campingplads med el – Max 12 meter

Campingplads med el. Campingvognen må max være 12 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme. 


Campingplads med el & VA – Max 10 meter

Campingplads med el & VA. Campingvognen må max være 10 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme.


Campingplads med el & VA – Max 12 meter

Campingplads med el & VA. Campingvognen må max være 12 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme.

Midtpunktet med el – Max 10 meter

Campingplads med el. Campingvognen må max være 10 meter lang. Pladserne har græsunderlag, og er centralt placeret på pladsen. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme. 

Campingplads med el & VA – Max 8 meter

Campingplads med el & VA. Campingvognen må max være 8 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme.

Campingplads med el – Max 10 meter

Campingplads med el. Campingvognen må max være 10 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme. 


Strandpladser med el – Max 8 meter

Campingplads med el. Campingvognen må max være 8 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme. 


Campingplads med el & VA – Max 14 meter

Campingplads med el. Campingvognen må max være 14 meter lang. Pladserne har græsunderlag. Ønsker du at booke en specifik plads, bedes du vælge pladsen på kortet når du booker. Afvigelser fra billederne kan forekomme. 


Sæsonplads på First Camp Klim Strand

Der findes næppe nogen campingplads, der giver bedre rammer for dine campingfornøjelser end First Camp Klim Strand. Vi er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

Rammerne er fantastiske for både store og små campister, hvor man kan aktivere sig selv både i sne, slud, regn, storm og ikke mindst i SOLSKIN.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

 • Gælder for op til 6 personer
 • Fri adgang til indendørs badeland (marts – oktober)
 • Fri adgang til 600 m2 indendørs legeland
 • Gratis brusebad.
 • Fri afbenyttelse af servicebygninger inkl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessi´s børneklub til både store og små campister
 • Arrangementer forbeholdt sæsongæster
 • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
 • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
 • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
 • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
 • Spil en gratis omgang minigolf eller to.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem til. Har vi fanget din interesse er du meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. Der udleveres de fleste steder en elmåler, hvorfra eventuelle el-omkostninger aflæses, efter lejeperiodens afslutning. El omkostninger skal betales af gæsten senest ved udtjek. På enkelte pladser er der installeret elektroniske målere, så ekstra elmåler ikke er nødvendigt. Der betales stadig efter aktuelt forbrug.

Forårsplads 2024

Foråret byder på masser af småferier i form af Påsken, Kr. Himmelfartsdag, Pinsen osv. og derfor er det en god ide at booke jeres forårsplads hos os. Ingen kørsel frem og tilbage med bilkøer og langsom kørsel, men sæt vognen op før påske og tag den med igen i sidst juni. Husk der er ingen begrænsninger i brug af pladsen.

KATEGORIFORÅRSPLADS 2024
22. MARTS – 23. JUNI
Kat. 1 (Lys gul – 500 pladser3.695,-
Kat. 2 (Lys gul – Lille – Lyserød)4.295,-
Kat. 3 (Grøn – Rød – Blå)4.795,-
Kat 4 (Mørke gul - Brun)5.295,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund200,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: 1. rate på DKK 1.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Sommersæson 2024

Campingåret byder på masser af småferier i form af Påsken, Store Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinsen osv. Derudover kan du tilbringe hele sommerferien med masser af aktiviteter på pladsen. Ingen kørsel frem og tilbage med bilkøer og langsom kørsel, men sæt vognen op før påske og tag den med igen når efteråret kommer. Husk der er ingen begrænsninger for brug af pladsen.

KATEGORISOMMERSÆSON 2024
22. MARTS – 20. OKTOBER
Kat. 1 (Lys gul – 500 pladser)10.295,-
Kat. 2 (Lys gul – Lilla – Lyserød)11.395,-
Kat. 3 (Grøn – Rød – Blå)12.495,-
Kat 4 (Mørke gul - Brun)13.695,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.500,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Efterårssæson 2023

Nyd et længere ophold på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten med en sæsonplads i efteråret.

Sommeren er overstået, men sensommeren er traditionelt set i Danmark varm og First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er stadig på dette tidspunkt velbesøgt af både fastliggere og turister. Vi har masser af skøn natur og aktiviteter for hele familien, uanset om I er til action og sport eller ro og afslapning. Så I kommer med garanti aldrig til at kede jer, hvis I tager på camping her hos os.

KATEGORIEFTERÅRSPLADS 2024
11. AUGUST – 20. OKTOBER
Kat. 1 (Lys gul – 500 pladser)3.395,-
Kat. 2 (Lys gul – Lilla – Lyserød)3.795,-
Kat. 3 (Grøn – Rød – Blå)3.995,-
Kat 4 (Mørke gul - Brun)4.195,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund200,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: 1. rate på DKK 1.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Vintersæson 23/24

KATEGORIVINTERPLADS 23/24
22. OKTOBER – 22. MARTS
Vinterplads (Lys gul – 500 pladser)3.395,-
Vinterplads (Lys gul – Lilla – Lyserød – Grøn – Rød)3.495,-
Vinterplads (Blå – Mørke gul – Brun)3.695,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund200,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: 1. rate på DKK 1.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Nyd “vinterparkering” af campingvognen

Er du vant til at få opbevaret din campingvogn i vinterhalvåret? Hvorfor ikke lade din campingvogn stå på pladsen vinteren over for kun 1495,-. Så er du fri for at tænke på vinteropbevaring af din campingvogn.

Vintercamping på pladsen

Oplev hyggen og de rolige, fredelige omgivelser på pladsen. Vintercamping er en tid, hvor man kan nyde hinandens selskab endnu mere og få nye venner blandt de andre campister. Samværet og hyggen er endnu mere intens, når man er på vintercamping og sidder inde i varmen og betragter vinteren udenfor.

I vintersæsonen er vores badeland lukket. Børn kan dog stadig benytte alle vores udendørs legepladser og indendørs legeplads.

Det er ikke alle servicebygninger der er åbne, men toiletter, bad og køkken kan forefindes i servicebygning 2, som er markeret med et sort 2 tal i en gul cirkel på dette kort.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.