Skara Sommarland camping

Bestill camping på Skara Sommarland

Åh, campinglivet! Det kan betyde mange forskellige ting alt afhængig af hvilken person du er. Uanset om du er her for spændende badeeventyr eller ønsker at slappe af på fast grund, har vi flere forskellige typer campingmuligheder. Her kan du vælge at bo i en autocamper, campingvogn eller telt lige ved siden af Skara Sommarland.

 

Da Skara tilbyder masser af aktiviteter og oplevelser, når man sjældent at få det hele med på en dag. Når hele familien løber rundt mellem vandattraktioner, forlystelser og masser af sjove aktiviteter, har man nogle gange brug for at trække vejret og samle energi til nye skønne oplevelser. Måske vil du svinge forbi Skaras hyggelige centrum til en kop kaffe og lidt shopping eller tage ud i naturen på en vandresti.

 

Som du kan se, er der mange grunde til at booke en plads på First Camp – Skara Sommarland. Hvordan vil du campere?

Camping

På First Camp - Skara Sommarland er der adskillige forskellige campingpladser alt efter størrelsen på dit udstyr og hvordan du rejser. Unikt for destinationen er, at der også er buspladser til dig, der rejser med bus.

Campingplads med elektricitet - maksimalt 8-10 meter

Campingplads til dig, der har brug for adgang til elektricitet under dit ophold. Pladserne er på græs og varierer i størrelse til dig med udstyr på maksimalt 8 til 10 meter. Pladserne er forsynet med elmaster og har enfaset system med CEE-stik. De er sikret med 10 A, hvilket ved 230 V tillader en effekt på 2300 W. Stedet kan bookes for dig med campingvogn, autocamper eller telt.

Campingplads uden elektricitet - maks. 7 meter

Denne campingplads er til dig, der ikke er afhængig af elektricitet under dit ophold. Grunden har en rummelig græsareal, hvor du med udstyr på maksimalt 7 meter kan stå med campingvogn, autocamper eller telt.

Campingplads ekstra bred med elektricitet - maksimalt 8-10 meter

En ekstra bred campingplads til dig, der foretrækker mere plads, da disse steder er bredere end vores almindelige campingpladser på området. Pladserne er forsynet med elmaster og har enfaset system med CEE-stik. De er sikret med 10 A, hvilket ved 230 V tillader en effekt på 2300 W. Stedet kan bookes for dig med campingvogn, autocamper eller telt og er placeret på græsareal.

Busplads med elektricitet - maksimalt 12 meter

Unikt på vores destination er, at vi har pladser specielt designet til dig med bus. Grunden er generøst dimensioneret og forsynet med elektricitet. Underlaget er gruset for at passe optimalt til tungere køretøjer. Alle elmaster på vores campingplads har enfaset system og er forsynet med CEE-stik. De er sikret med 10 A, hvilket ved 230 V tillader en effekt på 2300 W.