Pakken inkl. overnatning + 2 dages adgang! 🎉

Tilbring dagene i det eventyrlige Skara Sommarland og nyd en hyggelig hytte- eller campingoplevelse efter en hel dags leg og sjov! I vores prisvenlige sommerlandspakke inkluderer overnatning og 2-dages billetter til sommerlandet, perfekt til dig, der ønsker at fylde dagene med virkelig sjove eventyr! Sikre sommerens bedste familieferie i dag og begynd at glæde dig!

 

 

Book sommerlandspakken nu

Indlæser

Loading

✔ 2 dages adgang til Skara Sommarland*
✔ Camping eller hytteophold
✔ Tilføj antal personer i kassen
✔ 25. maj - 25. august 2024


*Pakken inkluderer overnatning på First Camp - Skara Sommarland og billetter til Skara Sommarland. I løbet af nogle få enkelte dage i sommeren inkluderer dit ophold adgang til parken for en, i stedet for to dage. Dette gælder, når du booker overnatning med ankomst på følgende datoer: 24. eller 31. maj, 5. eller 12. juni samt 23. august. På alle andre ankomstdage er 2 dages entré inkluderet. Fra-priserne, der vises i kalenderen, er kun for overnatning pr. nat. I næste trin ser du den samlede overnatningspris inkl. billetter for én person. Det nøjagtige antal personer, der skal have billetter til Skara Sommarland, tilføjer du i næste trin i reservationen. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Parken åbner den 25. maj

Indtil den 17. juni er parken åben i weekender og lange weekender.
Fra den 17. juni er parken åben hver dag, jubii!

Vand eventyr for hele familien 🌊

Vandlandet er egnet til alle aldre og vandelskere. Uanset om du vil svømme roligt eller kaste dig ud ad vandrutsjebanerne, er der 13 spændende vandattraktioner her. Der er adrenalinfyldte ture som Big Drop, hvor du falder ned ad et 21 meter langt rør og når op på 60 km/t, og Waka Waka med en imponerende 210 meter lang vandrutsjebane. Der er også mere familievenlige eventyr som Piratøen og Forsfærden. Hvis du søger en roligere atmosfære, er der flere muligheder, såsom Lagunen og vores Sago-pools. Lad eventyret begynde! 

Slik og mavekildrende forlystelser 🎢

Hvis du vil opleve spændingen på fast grund, har Skara Sommerland en forlystelsespark med en række skønne ture for alle familiemedlemmer. Fra klassiske svævebaner og radiobiler til mavekildrende forlystelser som Snake og Newton. Skift turene ud med is og slik og saml energi til flere ture. Her slutter det sjove aldrig! 

Hop og leg med lidt sport 🏎

Udover vandattraktioner og forlystelsesparkture har Skara Sommerland et stort udvalg af andre aktiviteter. Fra legepladser og vandværksted for de yngste til eventyrlige aktiviteter som vandski, hoppeborge og adventure golf. Hvis du kan lide hurtige ture og skarpe sving, er der tre fantastiske gokartbaner, I kan udfordre hinanden på. Hvis du gerne vil svede lidt ekstra, er der også mulighed for at prøve tennis, padel eller udendørs fitness.