alt
alt
Hökensås yessi
alt

Underholdning

Følg med her, snart præsenterer vi aktivitetsprogrammet for sommeren 2023!

Om sommeren byder vi altid på fantastisk udendørsunderholdning flere dage i ugen, og stemningen er altid i top! Sommeren 2022 er ingen undtagelse, og i år har vi skruet op for volumen! Mellem uge 27–32 er der aftenunderholdning, så det er en fryd på campingpladsen. Det bliver et ordentligt show med både livesang og dans, men også spændende quiz, hvor både gode og dårlige tabere er mere end velkommen til at deltage.

Mandag
20.00 Quiz-Show

Tirsdag
16.00 After Beach

Onsdag
20.00 Quiz-Show

Fredag
20:00 Hits-show

Lørdag
20.00 Rockshow

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

Mere om underholdningen

Hits Show - Sommer, sol, camping og shows. Så er livet på sit højeste! Vi bringer dig et hits-show, som du ikke kan sidde stille til, et show, der får dig til at synge med, grine og have det rigtig, rigtig sjovt. Det bliver sangene alle har hørt og elsker og vi kan love både en guilty pleasure og en anden!

Rock Show - Ugen slutter på den bedst mulige måde med et fantastisk rockshow, hvor der er noget for enhver smag! Bon Jovi, Elvis, Guns N' Roses, Queen, Chuck Berry og meget, meget mere. Vi garanterer 100% feststemning. ROCK ON!

Musikquiz! - To gange om ugen, mandage og onsdage, er det tid til at blive udfordret i en sjov quiz! Der vil være blandede spørgsmål om høj og lav til alle generationer, kunstneren synger livesange, der swinger og passer til alle og selvfølgelig bliver der grinet masser af! Må det bedste hold vinde!

After Beach - Efter en fantastisk dag i solen, er det tid til at flytte til restauranten for en god After Beach menu og god musik! Det bliver en god stemning, alles yndlingssange og rigtig, rigtig hyggeligt! Velkommen!

Underholdningen er muliggjort i samarbejde med Show Concept af Sarah Howard.