alt
alt
alt
alt

Aftenunderholdning for alle 🎶

Om sommeren byder vi på fantastiske campingaftener med underholdning flere dage om ugen, og sommeren 2024 er ingen undtagelse! 🙌 På hele 36 destinationer kan du synge med, svinge hofterne og deltage i campingquizzer sammen med familien og campingnaboerne. Aktiviteterne finder sted mellem uge 27-32 i Danmark, Sverige og Norge.

  • Over 600 sommeraftener med underholdning
  • 3 aftener om ugen
  • Quiz, shows og festlig stemning
  • Uge 27-32 i Danmark, Sverige og Norge
  • Aktiviteterne er inkluderet i prisen

Onsdag

QUIZ-Show
20:00

Fredag

Fredags-show
20:00

Lørdag

Lørdags-show
20:00

Mere om underholdningen💃

Quiz-show - Det er quiz-tid! Vores kunstnere synger sange og der er udfordrende quizzer. Kan du og dit hold samle flest point og score aftenens gevinst?!

Fredags-show - Fredagsfølelsen er på sit højeste, når vores showartister byder på nye og gamle hits i et skønt party-show i to akter!

Lørdags-show - Ugen afsluttes med en sprudlende party-aften i bistroen!

Underholdningen er muliggjort i samarbejde med Show Concept af Sarah Howard. Vi tager forbehold for eventuelle justeringer i programmet.

Mere om aktivitetsprogrammet 2024

Nogle af destinationerne

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig premium-destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene.

Björknäs – Boden

Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har åbent hele året, som om sommeren byder på fantastiske soldage og badning i søen Bodträsket, og som om vinteren forvandles til et sandt winter wonderland. Her er indkvartering til ethvert behov og enhver pengepung på såvel fine pladser til campingvogne, autocampere og telte som hyggelige hytter til hele familien.

Orsa – Dalarna

I smukke Orsa kan du holde ferie året rundt! Med et stort aktivitetsudbud, restauranter, campingplads, hytter og vandrerhjem er der noget for alle!

Drönarbild Edsvik - Grebbestad

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad er en populær familie campingplads lige uden for Grebbestad i Bohuslän

Ekudden – Mariestad

Ved bredden af søen Vänern blandt de smukke gamle egetræer finder du First Camp Ekudden – Mariestad, som har alverden at byde på.

Solvik – Kungshamn

Ikke meget kan måle sig med havudsigten fra First Camp Solvik – Kungshamn. Her camperer du royalt med Bohuslän og Bästkusten lige foran dig. Her er det let at koble af – vågne op til duften af nybagt brød fra butikken og nyde det familievenlige havbad.

Hagön – Halmstad

Bare 6 kilometer fra Halmstad ligger First Camp Hagön – Halmstad, indlejret i grønne omgivelser og med det salte Nordsøen som sin nærmeste nabo

Råå Vallar – Helsingborg

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har en perfekt beliggenhed lige ved vandet og storslået udsigt over Ven og Danmark. En udmærket destination for både par og børnefamilier samt et hold af gode venner. Her bor I fint og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, man kan tænke at behøve. Nyd en ferie med sol og badning ved stranden eller poolen, besøg det fine Helsingborg centrum og tag måske en tur til Helsingør på den anden side af sundet.

Röstånga – Söderåsen

First Camp Röstånga – Söderåsen er et rigtigt paradis både for børnefamilien og naturelskeren. Om sommeren arrangeres der flere sjove aktiviteter såsom børneklub, aktivitetsprogram, udendørstræning og aftenunderholdning.

Stensö – Kalmar

First Camp Stensö – Kalmar er beliggende i naturskønne og vindbeskyttede omgivelser på en halvø i Kalmarsund. Der er mange dejlige badesteder og meget at opdage rundt omkring campingpladsen.

Frigård – Flensborg Fjord

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en af Danmarks bedste campingpladser.

Gol Hallingdal camping

Gol – Hallingdal

I hjertet af handelspladsen Hallingdal finder du First Camp Gol – Hallingdal, som er kendt for sit alsidige udbud af aktiviteter både sommer og vinter. Elven som snor sig gennem dalen og campingpladsen som er omringet af fjeld og smukke landskaber byder på spektakulære naturoplevelser for hele familien! Her kan du ikke bare vandre gennem bjergkæderne, udforske omgivelserne på cykel og fiske i Hallingdalselven, på destinationen er der også et poolområde med en sej vandrutsjebane, som er meget værdsat i sommersæsonen.

Åhus – Kristianstad

Vores campingplads i Åhus uden for Kristianstad på Skånes østkyst ligger nær vidtstrakte strande, magiske skove og rolige søer. Åhus har været en populær badeby siden slutningen af 1800-tallet, hvor tusindvis af mennesker har rejst til hvert år for at nyde det langs den lange hvide sandstrand.

Björkäng camping

Björkäng – Varberg

First Camp Björkäng – Varberg i Tvååker syd for Varberg er en smukt beliggende familiecamping. Området kaldes med rette Hallands Riviera, og på campingpladsen finder du alt hvad du har brug for, for at skabe dejlige ferieminder.

Bøsøre Strand – Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet.