Bøsøre Strand – En hyggelig campingplads på Fyn

Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn kan vi tilbyde camping for hele familien. Hos os er der plads til samvær, afslapning og aktiviteter for både store og små, og jeres hund er altid velkommen. Med andre ord er I garanteret en campingoplevelse udover det sædvanlige. Med eller uden eget udstyr/gear.

 

Gratis varmt vand og bad i alle servicebygninger og gratis Wifi
Fra sæson 2021 koster det ikke længere penge at tage et varmt bad eller vaske op i vores servicebygninger. Vi henstiller dog til at alle passer på miljøet og bruger så lidt varmt vand som muligt. I spidsbelastningsperioder kan det knibe med at levere nok varmt vand. Vi opfordrer derfor til at gå i bad på forskellige tidspunkter af døgnet.

 

Samtidig tilbyder vi nu gratis wifi til vores gæster. Vi har opgraderet til lynhurtigt fibernet ind på pladsen, men når vi er 2000 mennesker i højsæsonen der skal dele forbindelsen, er det ikke muligt at streame eller se TV og film på nettet.

 

Priser
Vi er skiftet til dynamiske priser, nøjagtig som du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for at lede efter prisen i lange prislister og kan i stedet få vist din pris, direkte i vores prisberegner og online booking. Vi har derfor ikke længere prislister på overnatning her på siden.

Campingplads

Campingpladser på Fyn – Her vælger I selv, hvor og hvordan I vil bo

Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn har vi flere forskellige muligheder for leje af plads, hvis I ankommer med egen campingvogn. I vælger altså selv graden af komfort og selve beliggenheden på campingpladsen. Nedenfor kan du se de forskellige pladstyper:

Bronzepladserne er med strøm på pladsen. De ligger typisk længst væk fra servicebygninger mv. Til gengæld er det de billigste pladser. 

Sølvpladserne er med strøm på pladsen. De ligger på den bagerste halvdel af campingpladsen omgivet af dejlig natur.

Guldpladserne er med strøm på pladsen. De ligger forrest på campingpladsen.

Platinpladserne er med strøm, vand og afløb. De ligger forrest på campingpladsen tæt på de mange legepladser og badelandene.

Diamantpladserne er ca. 140 kvm. og med strøm, vand og afløb. De ligger midt på campingpladsen og tæt på en mindre legeplads.


Sæsonplads ved Bøsøre Strand

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med både indendørs og udendørs badeland, så er First Camp Bøsøre Strand stedet. Nyd jeres ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen.

Hos os får I et ophold i skønne omgivelser og med masser af aktiviteter for hele familien. Destinationen ligger på det sydlige Fyn, helt ud til havet og med få skridt til en dejlig sandstrand.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

 • Gælder for op til 6 personer i samme husstand
 • Fri adgang til indendørs badeland
 • Fri adgang til udendørs pool
 • Fri adgang til Bogense Svømmehal og badeland
 • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
 • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
 • Spil en gratis omgang minigolf eller to.
 • Ved bestilling af valgfri hovedret fra vores bistro, modtager du samtidig 1 stk. gratis Yessis Sommerdrøm-dessert.
 • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
 • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
 • Gratis brusebad
 • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis børneklub til både store og små campister
 • Arrangementer forbeholdt sæsongæster – deriblandt:
 • Fester forbeholdt sæsongæster
 • Grisefester
 • Poolparty
 • Banko-arrangementer
 • Fællesspisning og meget mere

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Priser og perioder

Alle priser er angivet i DKK.

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. Samtidig udleveres der de fleste steder en elmåler, hvorfra eventuelle ekstra elomkostningerne aflæses, efter lejeperiodens afslutning. Elomkostninger skal betales af gæsten senest ved udtjekningen. På enkelte pladser er der installeret bimålere, så ekstra elmåler ikke er nødvendig. Der betales stadig efter aktuelt forbrug.

Sæsonplads (Sommersæson)

KategoriSommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Bronze12.195,-
Sølv16.295,-
Guld17.295,-
Platin17.795,-
Diamant20.395,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

For- og efterårssæson

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Efterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Bronze4.895,-3.595,-
Sølv5.095,-4.695,-
Guld5.295,-5.195,-
Platin5.495,-5.695,-
Diamant / m. StofaTV5.695,-5.995,-
Strømtilslutning / målerleje0,-0,-
Hund250,-250,-
Gæstekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: Første rate på 2.500 kr. betales ved bestilling. Det resterende beløb (anden rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.