alt
alt
alt
alt

Klasserejse og lejrtur

Er det tid til klasserejse og lejrtur? Den klarer vi! På vores destinationer kan I styrke fællesskabet og samtidig holde omkostningerne nede med vores herlige og delevenlige hytter. Omgås hinanden i skønne naturnære miljøer og find på sjove aktiviteter sammen. Vi bidrager gerne med foreslag på teambuilding-aktiviteter eller lignende.

Priser fra kr. 94,- pr. person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge. Ikke tilgængeligt i ugerne 25 - 32.

Vi hjælper gerne med forslag på teambuilding-aktiviteter og andet som passer præcis til din skole og dine ønsker!

Destinationer til klasserejser og lejrture

Hasmark Strand - Fyn

Med direkte adgang til stranden i Hasmark på Nordfyn ligger First Camp Hasmark Strand. Her er der både plads til sjov, leg og en masse eventyr i den Nordfynske natur. Udendørs badeland er åben fra maj til august. Indendørs badeland er åben fra marts - oktober.

Logipris: fra 123 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Hasmark Strand eller i nærheden: Badeland, badestrand, fodboldbane, volleyball, cykeludlejning, pedalbiler, legepladser, minigolf, hoppepude

Seværdigheder i nærheden: Otterup, Odense, Bogense, Enebærodde, Gyldensteen Strand

Klim Strand - Nordvestkysten

Beliggende med direkte adgang til Jammerbugten, og det brusende vesterhav er Klim Strand et enestående sted til klasserejser og lejrture. Med spændende historie, skøn natur og pæne faciliteter er Klim Strand et besøg værd. Indendørs badeland er åben fra marts til oktober.

Logipris: fra 111 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Klim Strand eller i nærheden: Badeland, legeland, wellness, legepladser, minigolf, padel, legepladser, hoppepude, pedalbiler, strand.

Seværdigheder i nærheden: Bulbjerg Knude Fuglefjeld, Throup Strand, Svinklovene, Klim Kalkovn, Besøgscenter Østerild

Bøsøre Strand - Fyn

Beliggende på Sydøstfyn med direkte adgang til strand og Storebælt, findes der næppe noget bedre sted til klasserejser eller lejrtur med børn og barnlige sjæle. Udendørs badeland er åben fra maj til august. Indendørs badeland er åben fra marts - oktober.

Logipris: fra 110 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Bøsøre Strand eller i nærheden: Badeland, minigolf, cykeludlejning, fodboldgolf, legepladser, badestrand, hoppepude.

Seværdigheder i nærheden: Nyborg Fæstning, Svendborg, Odense, Damestenen, Lykkesholm Slot, Egeskov Slot

Bogense City - Fyn

En sand perle på Nordfyn. Historisk bymidte, kultur, shopping og marina. Alt indenfor gåafstand fra campingpladsen - bedre bliver det ikke. Udendørs badeland er åben fra maj til august.

Logipris: fra 97 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Bogense City eller i nærheden: Udendørs pool, historisk bymidte, cykeludlejning, minigolf, marina, badestrand, legepladser.

Seværdigheder i nærheden: Bogense, M/S Castor, Harridslevgaard Slot, Gyldensteen Strand, Glavendrupstenen.

Frigård - Flensborg Fjord

Tæt ved den dansk-tyske grænse, og med gåafstand til Flensborg Fjord tilbyder First Camp Frigård en klasserejse eller lejrtur så langt syd på som man kan komme - i Danmark.

Logipris: fra 130 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Frigård eller i nærheden: Pool, minigolf, cykeludlejning, pedalbiler, legepladser, grænsehandel, vandring, badestrand.

Seværdigheder i nærheden: Frøslevlejrens Museum, Gendarmstien, Gråsten Slot, Historiecenter Dybbøl Banke.

Holbæk Fjord - Sjælland

 First Camp Holbæk Fjord tilbyder klasserejser eller lejrture midt i den danske natur, hvor Sjællands skønhed og ro møder aktivitet og livsglæde.

Logipris: fra 118 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Holbæk Fjord eller i nærheden: Pool, fodboldbane, udendørs fitness, legepladser, sauna, badestrand, vandring.

Seværdigheder i nærheden: Oplevelsescenter Nyvang, Holbæk Klatrepark, Æglageret - Kunst og kulturhus, Malergården.

Tempelkrogen - Holbæk

Med sin beliggenhed i Fjordlandets smukke natur og frodige terræn, giver det dig mulighed for at gå på oplevelse i det skønne, historiske område omkring pladsen og det inderste af Isefjorden.

Logipris: fra 146 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Tempelkrogen eller i nærheden: Pool, legepladser, hoppepude.

Seværdigheder i nærheden: Oplevelsescenter Nyvang, Holbæk Klatrepark, Æglageret - Kunst og kulturhus, Malergården.

Ajstrup Strand - Aarhus

Beliggend blot 16 km fra Aarhus centrum, giver et ophold på First Camp Ajstrup Strand dig en masse muligheder i og omkring Aarhus. En oplagt destination for lejrtur og klasserejser i den østlige del af Jylland.

Logipris: fra 93 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Ajstrup eller i nærheden: Pool, fodboldbane, legepladser, minigolf, strand.

Seværdigheder i nærheden: Aarhus, Marselisborg Slot, Tivoli Friheden, ARoS, Den Gamle By, Moesgaard Museum.

Råbjerg Mile - Skagen

Beliggende 12 km syd for Skagen by, byder et ophold på Råbjerg Mile på masser af kulturelle og historiske muligheder som f.eks. Skagen by, den tilsandede Kirke, Grenen eller bare en tur på Milen. Udendørs badeland er åben fra maj til august. Indendørs badeland er åben fra marts - oktober.

Logipris: fra 100 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Råbjerg Mile eller i nærheden: Udendørs pool, indendørs badeland, pedalbiler, legepladser, minigolf, fodboldbane, tennis.

Seværdigheder i nærheden: Råbjerg Mile, Skagen, Grenen.

Bøjden Strand - Fyn

First Camp Bøjden Strand giver dig havet som nabo. Der er hele tre sider af campingpladsen, som grænser op til en fantastisk og børnevenlige badestrand. Ikke nok med at du har mulighed for at hoppe i bølgen blå, så har du også mulighed for at tage en dukkert i vores ligeså fantastiske indendørs- og udendørs badeland. First Camp Bøjden Strand giver dig, som gæst, alt det du har behov for på en dejlig campingferie – og mere til.

Logipris: fra 122 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Bøjden Strand eller i nærheden: Badeland, minigolf, cykeludlejning, fodboldgolf, legepladser, badestrand, hoppepude.

Seværdigheder i nærheden: Nyborg Fæstning, Svendborg, Odense, Damestenen, Lykkesholm Slot, Egeskov Slot

Aarhus - Jylland

Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter. På destinationen er der grønt så langt øjet rækker i et kuperet og smukt naturområde. Oplev de nærliggende grønne områder og det rige dyreliv til fods eller på cykel. Det er også superenkelt at komme til Aarhus med bus, letbanen, cykel eller bil.

Logipris: fra 160 kr./person pr. nat i hytte med eget bad, køkken og toilet hvor alle sengepladser udnyttes. Inkl. ekstra senge.

Aktiviteter på Aarhus - Jylland eller i nærheden: Udendørs pool, minigolf, bordfodbold, legepladser, Aarhus centrum, hoppepude.

Seværdigheder i nærheden: ARoS, Den Gamle By, Moesgaard Museum, Tivoli Friheden, Væksthusene i Botanisk Have

Møde, lejr eller træf?

Uanset anledningen til hvorfor I ønsker at samles, kan vi hjælpe jer med inspiration eller et foreslag udfra jeres ønsker og behov. Send os en mail, eller udfyld formularen nedenfor:

*OBS. Vores priser er dynamiske og frapriserne som vises ovenfor kan derfor variere mellem forskellige perioder.

Klasserejse og lejrtur

Kontaktoplysninger