Orsa - Dalarna Brasserie Udden
Orsa - Dalarna Brasserie Udden
Orsa - Dalarna Brasserie Udden

Magisk mad på odden

På First Camp i Orsa ligger Brasserie Udden – en restaurant med storslået udsigt over Orsasøen og den omgivende natur. Her sidder I længst ude på odden og nyder frokost, á la carte eller pizzamenu. Restauranten er åben fra juni til august og tilbyder et bredt udbud af god mad og underholdning. I sommerugerne kommer der lokale artister og byder på show og musik. På Brasserie Udden kan I sidde længe og nyde ferien sammen med andre feriegæster.

Brasserie Udden

I bunden af næsset, hvor søen møder kysten, ligger denne perle med en fantastisk udsigt. Fantastisk mad i de rigtige omgivelser gør ethvert besøg til en oplevelse. Brasserie Udden har åbent fra juni til august og serverer frokostbuffet, a la carte og pizza i højsommeren. I sommerugerne er der også et spændende underholdningsprogram med levende underholdning af lokale kunstnere.


Servicebutik

Velkommen til butikken! Her finder du frisk brød og et lettere morgenmadssortiment samt lidt lækkerier til aftenen. Uge 28-31, hver dag mellem 08:00-10:00, går vi rundt på campingpladsen med dampende frisk brød. Brødvognen starter fra butikken og går derefter gennem campingpladsen via Badvägen. Hold øje med os, vi tuder og pinger!

Butikken er nu lukket for sæsonen, velkommen tilbage sommeren 2023!