Konferencer på Ånnaboda – Örebro

En god nats søvn
Hos os vågner du udhvilet og klar til at levere. Vores hotel har 31 værelser og plads til 55 gæster i alt. Vi serverer en stor og herlig morgenmadsbuffet for alle hotelgæster. Hvis I er flere, end vi har plads til på hotellet, er der hytter og campingpladser til rådighed.

 

Lokaler til små og meget store selskaber
Vi har konferencelokaler i forskellige størrelser og indretninger med trådløst netværk, whiteboard og flipover som fællesnævnere. De store lokaler har projektor. Det er også muligt at forudbooke en bærbar computer uden ekstra omkostninger.

 

Som en del af vores konferenceservice er kildevand, en frugtkurv og søde sager inkluderet i lokalerne. Alle lokaler har direkte adgang til grønne områder, hvor man kan strække benene, drikke kaffe og deltage i udendørs aktiviteter året rundt.

 

Udvikl dig selv og firmaet – midt i naturen

Vi tilbyder forskellige konferencepakker og -aktiviteter, der er designet til at give dig de bedst mulige betingelser for en udbytterig konference. Vi giver eksempler på en eller todags-programmer, men nogle gange er der brug for mere tid. Derfor er det naturligvis muligt at arrangere en længere konference hos os. Vi sammensætter ganske enkelt en skræddersyet pakke baseret på dine ønsker. Kontakt os for mere information om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vil du have tips til flere konferencedestinationer i Sverige og Danmark? Læs mere her.

 

Kontakt os på annaboda@firstcamp.se, hvis du ønsker at booke til konference eller har spørgsmål.