Ånnaboda - Örebro
Ånnaboda - Örebro

Camping på Ånnaboda i Örebro

På First Camp Ånnaboda – Örebro kan du booke plads til campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehuse på campingpladsen og der kan tjekkes ind fra kl. 13.00. Der skal senest tjekkes ud kl. 12.00.

 

Servicehus 1 har toiletter, køkken og udendørs opvaskefaciliteter, servicehus 2 er familieservicehus med toilet og brusebad, samt funktionstilpasset toilet og brusebad. Servicehus 3 har køkken og opvaskefaciliteter, 4 toiletter og 4 brusere (2 til kvinder og 2 til mænd), hundebruser og latrin. Servicehus 4 har 12 toiletter og 6 brusere (6 + 3 til kvinder 6 + 3 til mænd), køkken, opvaskefaciliteter, vaskerum og latrin.

 

Når du booker indkvartering på vores campingplads i Örebro, kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads på kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

First Camp Ånnaboda-Örebro har ikke mindre end 330 ståpladser, samt friluftsliv og frodig natur lige om hjørnet. Alle ståpladser er udstyret med eludtag, og der er pladser til campingvogn, autocamper og telt.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 9 meter

Rummelige ståpladser med el og opstilling på græs eller grus. Disse ståpladser er beliggende på campingpladsens sydlige del tæt på servicehus og omkring 3 minutters gåafstand til badepladsen. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7 meter

Hyggelige ståpladser med opstilling på græs eller grus og med eludtag.  Disse ståpladser omfatter de fleste af pladserne på campingpladsen. Men uanset plads har du altid naturen som nærmeste nabo. Vælg hvad du vil være tæt på, på kortet, når du booker.Autocamper

Du kan også campere med autocamper på vores ståpladser. Foruden pladser med græsunderlag har vi også pladser med hårdt underlag. Alle ståpladser har el.


Telt

Book teltplads på Ånnaboda. Vores pladser med græs og el er velegnet til telt.