Ånnaboda frukost

Pizza, pasta eller is?

I ferien kan det være skønt virkelig at føle, at det er ferie. Derfor har vi fantastiske alternativer i vores bistro, som sætter kulør på jeres ophold hos os. Hvorfor ikke tage en pizza for anden dag i træk? Eller en dessert midt i ugen?

 

Hos os er hver dag lørdag, og vi gør vores yderste for at du skal føle dig afslappet og rigtig nyde din ferie. Velkommen i vores skønne bistro.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egne spisesteder på flere af vores destinationer, fra Luleå i nord til Malmø i syd. Her serverer vi hjemmelavet mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig har vi lækre alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores bistro. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Se menuen her!


Morgenmad

Morgenmad indgår altid for hotellets gæster. Når du bor i hytte eller på campingpladsen, er du meget velkommen til tilføje morgenmad til din reservation. Kontakt os for mere information samt reservation. Morgenmaden tilpasses efter antallet af morgenmadsgæster. Hvis der er flere gæster, serverer vi en buffet, og hvis der er færre, serverer vi morgenmadsposer.

Tidlig afrejse? Vi organiserer gerne en morgenmadspose til dig. Giv os venligst besked senest dagen før din ankomst.


Kiosk

I vores kiosk kan du finde det vigtigste til hyggelige campingaftener. Her kan du købe slik, chips, nødder og velsmagende drikkevarer. Til alle is-fanatikerne derude er der også en hel fryser med de lækreste is.

Velkommen!