Camping

Hos First Camp Hagön – Halmstad kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vihar 4 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Hagön – Halmstad så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker. Campingpladsen på Hagön er en moderne destination med over 500 ståpladser til campingvogn, autocamper og telt, hvoraf de aller fleste er udstyrede med eludtag. Der er desuden en række asfalterede autocamperpladser beregnet til drop in-gæster. Foretrækker I at bo i hytte, så er der bekvemme og fuldt udstyrede hytter. På destinationen er der fire servicebygninger med toiletter, brusebade, puslerum, vaskerum og køkken med opvaskemuligheder. For jer som er på ferie med hund er der også en hundebruser, som findes ved servicehus et. Her tilbydes I desuden bekvemmeligheder som tv-rum, legerum, butik, restaurant og iskiosk.

Ståplads med el og VA – maks. længde 7 eller 9 meter

Rummelige ståpladser med opstilling på græs og både el og vand på ståpladsen. Disse ståpladser er beliggende i midten af campingpladsen, og herfra er du tæt på ikke mindre end tre af campingpladsens servicehuse, men også legepladsen, og til stranden er der ikke længere end en gåtur på maks. 2 minutter. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.

Ståplads med el – maks. 6, 7, 9, 10 eller 12 meter

Dejlige ståpladser med el som ligger spredt over området, og som omfatter de fleste pladser på campingpladsen. Vil du bo som nabo til sandklitterne, have nærhed til servicehuset eller måske bo som nabo til campingpladsens minigolfbane? Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.

Autocamper

Autocamperplads med el - maks. 7 meter

Flotte autocamperpladser med el for dig som camperer med din autocamper. Opstilling på asfalt med en dejligt græsareal ved siden af. Autocamperpladserne er beliggende lige ved sandklitterne midt imellem servicehus 1 og 2. Her er du også nær ved campingpladsens legeplads. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.

Autocamperplads uden el - maks. 10 meter

Flotte autocamperpladser uden el. Her bor du i campingpladsens udkant i et roligt område med herlig natur ved siden af ståpladsen. Servicehus 2 finder du i en armslængdes afstand. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.


Telt

Teltplads uden el

På Hagön er der flotte teltpladser uden el. På campingpladsen er der fire servicebygninger med toiletter, brusebade, puslerum, vaskerum og køkken med opvaskemuligheder. For jer som er på ferie med hund er der også en hundebruser. Her tilbydes I desuden bekvemmeligheder som tv-rum, legerum, butik, restaurant og iskiosk.