Bistro Sibbarp - Malmö
Bistro Sibbarp - Malmö
Bistro Sibbarp - Malmö

Havn ikke i blodsukker-fælden!

I vores herlige bistro sidder I bekvemt enten ude eller inde. På vores store terrasse passer det perfekt med en hurtig frokost eller en lang middag på sommerens varme dage. Vi har både varm og kold mad, som passer til store og små.
Pandekager med syltetøj, eller hvorfor ikke en burger? Når maven begynder at knurre, står vores flinke personale klar til at hjælpe jer, inden blodsukkeret falder for meget! Velkommen i vores skønne bistro.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du behøver for at opnå campinglykke! Til duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisvarer og friske grønsager såvel som slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt – når man har fri, er hver dag en hyggedag med nybagte boller og afsvalende is. Velkommen!