Hold en pause!

Hvorfor ikke afslutte dagen med noget godt at spise i vores bistro? Eller hent sprøde pizzaer og delikate desserter og nyd det hjemme i hytten eller i campingvognen. Det er smidigt med takeaway, og bestillingen afgives i bistroen som sædvanligt. Vi serverer mad med en skøn bistrofølelse, som ikke er kompliceret.

 

Børnene plejer at være rigtig sultne efter en dag med leg og sjov, så vi ved, at mad til deres palet er at foretrække! Velkommen hos os for lidt afslapning.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en hyggelig middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen. Se menuen her.


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du behøver for at opnå campinglykke! Til duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisvarer og friske grønsager såvel som slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt – når man har fri, er hver dag en hyggedag med nybagte boller og afsvalende is. Velkommen!