Camping Västerås

Hos First Camp Västerås – Mälaren kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Västerås – Mälaren så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Campingpladsen i Västerås tilbyder forskellige ståpladser at vælge imellem afhængigt af størrelsen på din vogn og om du ønsker med eller uden el.

Ståplads med el - maks. længde 9 meter

Rummelige ståpladser med el og opstilling på græs. Disse ståpladser er spredt ud over hele området, og uanset hvor man bor, er man tæt på det meste. Vælg din plads og hvad du vil være tæt på på kortet, når du booker.

Ståplads med el - maks. længde 7 meter

Fine ståpladser med el og opstilling på græs. Disse ståpladser er hovedsageligt placeret i midten af campingpladsen, og du er tæt på servicecenteret, receptionen og legepladsen. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.

Ståplads uden el 

Vores hyggelige ståpladser uden el ligger i den fjerneste ende af campingpladsen tæt på servicehus og det fælles grillområde. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.


Telt

Parkér bilen og tag familien med ud på eventyr i naturen! Det er nemt og sjovt at campere i telt. På First Camp Västerås-Mälaren kan du selv vælge, hvilken ståplads du vil slå dit telt op på. Pladserne uden el er beliggende på et teltområde, hvor man ikke kan vælge en bestemt plads, mens pladserne med el kan vælges. Her bor du tæt på naturen og stranden. Du kan bade i Mälaren og være aktiv på campingpladsen.


Saesonplads

Du ved vel, at vi har plads til dig, som ønsker at have din campingvogn stående hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer nemt selv, hvor længe du vil have, at sæsonen skal vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæstLæs mere og tilmeld dig her!