Tørstig eller sulten? Velkommen!

Bistroen, den perfekte afbrydelse når leg og bad har gjort jer sultne. Her er småretter og varme retter for store og små. Vores koncept går ud på smidige og veltilberedte retter, som passer til både store og små. Vi ved, at et bredt udbud er alfa og omega for sultne børnefamilier.

 

Burgere, pizzaer, salater, desserter eller hvorfor ikke bare en kold øl inden I tænder grillen ved hytten? I ferien synes vi, at man skal unde sig selv det godt, og vi hjælper mere end gerne til!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du behøver for at opnå campinglykke! Til duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisvarer og friske grønsager såvel som slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt – når man har fri, er hver dag en hyggedag med nybagte boller og afsvalende is. Velkommen!