Ekudden - Mariestad

God mad til både vindere og tabere

I har måske spillet en femkamp i løbet af dagen? Så byder vi både dårlige tabere og dårlige vindere velkommen i vores superbe bistro. Her er garanteret noget at fejre sejren med og noget at begræde tabet med. Hvorfor ikke et glas vin eller en kold øl?

 

Efter et hyggeligt måltid hos os er stridsøksen forhåbentlig begravet, og I er klar til at begynde på en frisk. Friske salater, lækre burgere eller enklere snacks. I bistroen finder I veltilberedt og smidig mad, som passer til alle, både vindere og tabere.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vores butik kan du finde alt du behøver til et godt campingophold! I duften af friskbagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnicudstyr, de nødvendige basisvarer og friske grøntsager samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt - når du har fri fra arbejde, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen!