Kolmården - norrköping restaurang

Sulten som en ulv?

Efter en dag med fartfyldte aktiviteter på vores destination, eller måske en hel dag på Kolmården, vil det rigtigt knurre i maven. Så passer det perfekt at gå ind i vores skønne bistro og spise et solidt måltid. Vi har en stor udeterrasse til de solrige sommeraftener. Strategisk placeret lige ved bistroen ligger legepladsen, så de små kan løbe derhen, så snart de har spist op. Så skal forældrene måske sørge for at unde sig selv noget lækkert…

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen har lukket for sæsonen og åbner igen tidligt om sommeren 2024. Velkommen tilbage!


Servicebutik

I vår butik finner du det mesta du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du allt från leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de mest nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna samt godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med mumsiga bullar och svalkande glass. Välkommen in!