Ingen held med fiskeriet? Velkommen til vores bistro.

Selvom Norrbotten er et rigtigt mekka for sportsfiskere, har man måske ikke lyst til at fange sin aftensmad hver aften på ferien? Så er du varmt velkommen til vores bistro, hvor vi tilbyder både varm og kold mad, hurtigt og velsmagende.

 

Hvis du ikke er vild med fisk, har vi pizza, hamburgere og andre retter, som måske falder i god jord efter en hel dag med aktiviteter og badning. Vi tilbyder om sommeren Sveriges største aktivitetsprogram, så du kommer helt sikkert til at blive sulten!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen har lukket for sæsonen og åbner igen tidligt om sommeren 2024. Velkommen tilbage!


Servicebutik

I vores butik finder du alt hvad du behøver for at få succes med camping! Til duften af ​​friskbagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisting og friske grøntsager samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener. Og bedst af det hele – når du har fri, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen ind!