Boden björknkäs camping
Boden björknäs översikt
Boden Björknäs Lekplats

Camping på Björknäs – Boden

På First Camp Björknäs – Boden er der næsten 500 campingpladser til dig, der tager på ferie med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har flere servicebygninger på campingpladsen, og indtjekning er kl. 13.00 for dem, der bor på campingområdet. Check ud senest kl. 12.00. På campingpladsen er der fem servicebygninger med faciliteter som toiletter, brusere, vaskemuligheder og fælles køkkener.

Campingpladser

Vores pladser

Plads med el - maks. længde 9-14 meter
Fine pladser med opstilling på græs, alle med el på pladsen. Disse pladser ligger spredt over hele campingområdet. Vælg din plads fra kortet, når du booker, og vælg selv, hvad du vil være tæt på.

Plads med el og vand – maks. længde 7-11 meter
Meget bekvemme pladser med både el og vand på pladsen. Disse pladser ligger spredt over hele området og har opstilling på græs. Vælg din plads fra kortet, når du booker, og få din favoritplads.


Telt

Selvfølgelig skal du sove i telt i Norrbotten! Camperer du med telt, kommer du endnu tættere på naturen. Vi tilbyder flere teltområder på Björknäs – Bodens campingområde, hvoraf fem af disse har el og er smukt beliggende helt ned til søen. Vælg din plads fra kortet, når du booker.


Sæsonplads

Vidste du, at vi har pladser til dig, der ønsker at have din campingvogn hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer selv, hvor længe du vil have sæsonen til at vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsonpladsholder, læs mere og tilmeld din interesse her!