Boden bad pool
Boden bad pool
Boden bad pool
Björknäs - Boden

Badeeventyr i Boden

Vores store poolområde er en sand favorit for både store og små campister, og ved poolkanten er der rigtig gode muligheder for at nyde sommeren i Norrbotten, når den er på sit bedste! Pools er tempererede og holder en behagelig bade temperatur, selvom vejret ikke er det. Her er en 50-meter svømmebassin, tre forskellige men lige så sjove vandrutschebaner, børnebassin og boblebad. Poolområdet ligger på campingpladsen, men for at opholde sig inden for området kræves en entrébillet, som du nemt kan købe på campingpladsen. Inden for poolområdet er der også en stor hoppepude og legeplads samt store græsarealer, der er perfekte til at slappe af og solbade på, mens børnene leger (glem ikke solcremen bare).

 

Skulle maven rumle, og man bliver fristet af noget mad eller noget køligt at drikke, ligger vores restaurant lige ved siden af!

 

Bemærk venligst, at børn under 10 år skal have en forælder med sig ved badet.

Indgang til poolområdet

Dag
Børn op til 16 år og pensionister: 50 SEK
Voksen fra 16 år: 75 SEK

Eftermiddag fra kl 15:30
Børn op til 16 år og pensionister: 40 SEK
Voksen fra 16 år: 60 SEK


Åbningstider poolområdet

19. juni - 11. august 2024
09:00 - 18:00

Vi forbeholder os retten til at lukke badet tidligere i dårligt vejr og ved torden samt til at lukke badet ved tekniske fejl eller årsager uden for vores kontrol uden kompensation til campinggæster.