Mad i charmerende skærgårdsmiljø

Velkommen i vores bistro med smuk beliggenhed ved vandet! Gear ned og tag noget lækkert at spise og drikke fra vores herlige menu, som værdsættes af både store og små campister. Tag et kortspil med og bliv hos os hele aftenen og nyd at sommeraftenerne er lange og skønne. Holder du af fart over feltet? Så kan du bestille mad til take-away, så I kan hente maden og læne jer tilbage hjemme og spise maden. Det er er ferie, og I bestemmer!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen har lukket for sæsonen og åbner igen tidligt om sommeren 2024. Velkommen tilbage!


Servicebutik

I vår butik finner du det mesta du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du allt från leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de mest nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna samt godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med mumsiga bullar och svalkande glass. Välkommen in!