Camping Oskarshamn

Hos First Camp Gunnarsö – Oskarshamn kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Gunnarsö – Oskarshamn så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Autocamper

Du bydes som autocampergæst varmt velkommen til vores nye autocamperpladser inde på campingområdet.

Autocamperplads med el og VA - Maks. 12 meter

Autocamperplads med plads til ekvipage op til 12 meter. Her bor I afsides inde på campingområdet og kan nyde en smuk udsigt og naturen omkring Gunnarsö. Alle pladser har asfalt- og græsunderlag og både vand, dræne og el indgår.


Ståplads

På campingpladsen er der forskellige ståpladser med el, og alt efter hvilken maks. længde du har på dit ekvipage, kan du nemt finde den rette plads ved hjælp af vores kort og onlinebooking.

Ståplads med el – maks. 6, 8, 9 eller 10 meter

Vælg ståplads ud fra størrelsen af dit ekvipage. Vores ståpladser ligger spredt over øen, nogle med havbeliggenhed og nogle i lidt mere skyggefulde områder. Inden for kort gåafstand har I butik, restaurant samt servicehus. Badestrand, udspringstårn og klippebad ligger også i nærheden! Vælg din ståplads fra kortet når du booker. Der er desværre ikke køkken og opvaskemuligheder i servicehus 3.


Telte

Teltplads uden el

Gunnarsö tilbyder et hyggeligt teltområde i et skovparti med unummererede pladser uden el med kun en kort gåtur til både klippebad og strande. Adgang til servicehus og campingkøkken ca. 100 meter. Ind- og udtjekning sker via receptionen.