Mörudden - Hammarö

Gear ned på Skärgårdsudden

Efter en dag med bad og leg i smukke Vänern bliver det dejligt med mad på en af Karlstads fineste restauranter, Skärgårdsudden. Restauranten anvender kun lokale råvarer og tiltrækker besøgere fra hele Karlstad. Fra terrassen har du panoramaudsigt over Vänerns skærgård, hvor sommeraftenerne kan blive umådelige lange. Der er også en kiosk, Street Taste med panini, wraps og andre enklere måltider eller hvorfor ikke spise is til middag med en is fra Glassboden? Det er jo trods alt ferie.

Restaurant

Velkommen til Skärgårdsudden, en af Karlstads fineste restauranter med lokale råvarer, som du ikke må gå glip af. Der er åbent alle dage, og i perioden juni, juli og august mindst fra kl. 11.30 – 22.00.

For reservation og information ring på: 054-51 90 72

For mere information om åbningstider og menu klik her >>

Velkommen!


Kiosk

I vores kiosk kan du finde det vigtigste til hyggelige campingaftener. Her kan du købe slik, chips, nødder og velsmagende drikkevarer. Til alle is-fanatikerne derude er der også en hel fryser med de lækreste is.

Velkommen!


Isbod

Velkommen i vores isbod! Her kan du købe lækker softice og kugleis med forskellige smagsvarianter og toppings. Her er også Street Taste med panini, ”pocket pizza” og wraps. Drikkevarer, chips, slik og alt, hvad du kan tænke dig, er lige ved hånden til strandoplevelserne, hvis du bliver sulten eller har lyst til noget lækkert! Du kan også leje køller til minigolfbanen, cykelbiler og cykler.