Mörudden - Hammarö
Mörudden - Hammarö

Camping

Hos First Camp Mörudden – Hammarö kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehuse på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Mörudden – Hammarö så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

På campingpladsens velholdte græsplæner er der mere end 120 ståpladser til campingvogn, autocamper og telt med en beliggenhed for enhver smag. Vi har sæsonpladser til dem, der ønsker at blive længere. Året rundt er det også muligt at leje campinghytter og fuldt udstyrede hytter med egen forplejning året rundt. Uanset hvilken type indkvartering du vælger, er du omgivet af smuk natur og har adgang til alt, hvad du har brug for til at få en vidunderlig campingferie i skærgården. Destinationen er miljømærket med Green Key og har to servicehuse, som har toiletter, brusere, puslerum, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, mikrobølgeovne og opvaskefaciliteter. Der er også faciliteter som café, kiosk og servicebutik samt den populære restaurant Möruddens Brygga, som er kendt for sin veltilberedte mad. Hunde er meget velkomne på campingpladsen. Området har en hundebruser og mulighed for skønne skovture og leg ved Vänerns smukke strand.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 9 meter

Ståplads med el og opstilling på græs for dem med større vogne. Pladserne ligger spredt over det hyggelige campingområde. Vælg, hvad du vil være tæt på, når du booker din plads på kortet.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7 meter

Ståpladser med el og opstilling på græs, som overvejende er placeret på campingpladsens øverste del. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.


Telt

Forestil dig at lyne dit telt op, tage sandalerne på og straks blive mødt af Vänerns smukke skærgård! På vores ståpladser på Mörudden bor du tæt på vandet, havnen og har Hammarös fantastiske natur lige uden for dit telt. Har du brug for el? Book en ståplads! Både telt, campingvogn og autocamper er velkomne på disse ståpladser.