Umeå bistro
Nydala - Umeå frallor butik

For driverter og sportsidioter

Du kommer til vores skønne bistro for at fylde maven med lækre madretter efter en dag med fartfyldte aktiviteter. Eller du har måske været på stranden hele dagen med en god bog i hånden og sand mellem tæerne? Uanset hvad, så er du hjertelig velkommen hos os! Her er der plads til både driverter og sportsidioter som kan nyde friske salater, bastante burgere, hvidløgsbrød og børnenes favorit – pandekager med syltetøj! I vores bistro sidder du enten bekvemt indendørs eller udendørs på vores solrige terrasse. Velkommen!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du har brug for for at få en vellykket campingoplevelse! Med duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnickøkkenredskaber, nødvendige basisvarer, friske grøntsager samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af det hele er, at når du har fri, er hver dag en kaffedag med nybagte boller og forfriskende is. Velkommen ind!