Umeå bistro
Nydala - Umeå frallor butik

For driverter og sportsidioter

Du kommer til vores skønne bistro for at fylde maven med lækre madretter efter en dag med fartfyldte aktiviteter. Eller du har måske været på stranden hele dagen med en god bog i hånden og sand mellem tæerne? Uanset hvad, så er du hjertelig velkommen hos os! Her er der plads til både driverter og sportsidioter som kan nyde friske salater, bastante burgere, hvidløgsbrød og børnenes favorit – pandekager med syltetøj! I vores bistro sidder du enten bekvemt indendørs eller udendørs på vores solrige terrasse. Velkommen!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Åbningstider Bistro

16. juni - 17. juni
fre-lør: kl 16-21


22. juni - 12. august
man-søn: kl 12-23

Lækker klubrabat

Benyt dig af gode (og frem for alt gode) rabatter som medlem af First Camp Club


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!