Umeå camping
Umeå campingtomt
Umeå äventyrsgolf
Umeå campingtomt

Camping Umeå

På First Camp Nydala – Umeå kan du booke indkvartering til campingvogne, autocampere eller telte. Vi har 1 servicebygning på campingpladsen, og indtjekning sker kl. 13.00 for gæster, der bor på campingområdet. Udtjekning skal ske senest kl. 12.00.

 

Når du booker indkvartering på vores campingplads i Umeå, kan du vælge en bestemt campingplads fra kortet, hvis du ønsker det. Så får du præcis det sted, du ønsker! Tæt på servicebygningen, receptionen eller i det mere rolige hjørne af campingpladsen. Frihed lige som du ønsker det på din campingferie!

Campingplads

Friheden til at tage dit eget hus med dig, hvor du vil. First Camps campingpladser er meget populære feriedestinationer, og det kan være en god idé at booke din plads i god tid online for at få præcis den plads, du ønsker.

Campingplads med strøm - maks. 9, 10 eller 12 m

Campingpladser med strøm på et plant område med primært græsunderlag. Vælg din plads fra kortet, når du booker, og vælg, hvad du gerne vil være tæt på på campingpladsen.

Campingplads med strøm og vand - maks. 10 eller 12 m

Pladserne ligger på et plant område med primært græsunderlag samt omgivende hække og passer til køretøjer mellem 10-12 meter. Der er en ferskvandskran i nærheden af pladsen. Vælg din plads fra kortet, når du booker.

Campingplads med strøm og vandforsyning - maks. 10 m

Pladserne ligger på et plant område med primært græsunderlag og passer til køretøjer op til 10 meter. Disse pladser passer til store campingvogne eller til dem, der ønsker meget plads til at bevæge sig. Der er en ferskvandskran og afløb til spildevand i nærheden af pladsen. Herfra er der tæt til grillpladsen, volleyballbane og udendørs opvask.

Campingplads uden strøm

Vores pladser uden strøm ligger på et plant græsunderlag tæt på receptionen og toiletterne, der er åbne om sommeren. Disse pladser kan ikke bookes på forhånd.


Telt

Teltplads uden strøm

På First Camp Nydala-Umeå tilbyder vi hyggelige teltpladser uden strøm på store, åbne græsområder for dem, der kan lide enkel camping tæt på naturen. Her er du tæt på receptionen og grillpladsen til hyggelige grill-aftener. Hvis du har masser af energi, er der også fodboldbanerne kun få meter væk. Selvfølgelig har du adgang til servicebygningen, der ligger midt på campingpladsen, og der er et udendørs køkken ved teltpladserne.


Sæsonplads

Vidste du, at vi har pladser til dig, der ønsker at have din campingvogn hos os hele sæsonen? Før, efter eller i hele sæsonen - du bestemmer selv, hvor længe sæsonen skal vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæst. Tilmeld din interesse her!