tylösand bistro
tylösand bistro

Slap af i vores skønne bistro

Efter at have brugt dagen på Sveriges smukkeste strand, passer det jo udmærket at hvile øjnene på verdens smukkeste familie eller partner? Hos os kan du og dine nære og kære slappe af og nyde alt det gode i ferien.

 

Vi har alt fra snacks til frokost og middag med gode drikke til. Nyd god mad på vores dejlige og skyggefulde udeterrasse inden I går ned til stranden igen for flere salte bade.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!