first camp tylösand - halmstad

Camping

Hos First Camp Tylösand – Halmstad kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Tylösand – Halmstad så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker.

Ståplads med el - Maks. 6 meter

Mindre ståpladser med opstilling på græs. Passer til ekvipage på op til 6 meter. Vælg hvad du vil være i nærheden af når du vælger plads fra kortet ved booking.

Gläntan - Ståplads med el - Maks. 8 eller 10 meter

Gläntan er et hyggeligt og aktivt område med nærhed til aktivitetsbanen. Området byder på en god blanding af pladser – nogle af pladserne ligger fint omgivet af planter, mens andre ligger mere åbent. Ståpladserne har 6 amp samt kabel-tv. Ståplads 601-608 har 10 amp.

Havet - Ståplads med el - Maks. 8 meter

Dette område ligger nærmest havet, bare en lille gåtur gennem skoven, så kommer I til sandklitterne. Ståpladserne i dette område er åbne og flotte, og passer til ekvipage på op til 8 meter, har 10 amp samt kabel-tv. 

Snäckan - Ståplads med el - Maks. 8m

Dette område ligger lidt skyggefuldt mellem et af vores servicehuse og butikken. Her er I i nærheden af både hvor I kan børste tænder og købe friske rundstykker om morgenen. Ståpladserne passer til ekvipage på op til 8 meter, har 10 amp samt kabel-tv.

Solsidan - Ståplads med el og VA - Maks. 7, 9 eller 11 meter

Ståpladserne i området Solsidan byder dig med ekvipage på mellem 7-11 meter på et herligt ophold. Alle ståpladser i området Solsidan har 10 amp, egen vand/afløbstilslutning samt kabel-tv.


Telt

Teltplads uden el

Teltpladserne på First Camp Tylösand-Halmstad ligger spredt på hele campingpladsen, så du som ligger i telt har mange muligheder at vælge imellem. Vores teltpladser uden el er ofte af mindre format, så hvis du har et stort telt og behøver mere plads, anbefaler vi dig at booke en teltplads med el i stedet.