Skutberget - Karlstad butik

Hver dag er lørdag i ferien

Efter en dag spækket med aktiviteter kan det knurre ordentligt i maven. Også selvom du har ligget i en solstol hele dagen behøver du at spise. Uanset om du har slappet af eller har faret rundt, er du hjertelig velkommen hos os til frokost, middag, snacks eller bare noget godt at drikke. Vi tilbereder al maden på stedet og tilbyder lækre forretter, smagfulde varme retter og herlige desserter. Denne bistro har en skøn udeterrasse, hvor man ser ud over legepladsen og eventyrgolfen. Måske kan I blive siddende og hvile en stund efter maden i denne ferie.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!