Skutberget - Karlstad camping
Skutberget - Karlstad

Camping

Hos First Camp Skutberget – Karlstad kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Skutberget – Karlstad så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Der findes forskellige ståpladser på campingområdet, både med og uden el. Vælg en plads, som passer til din vogn! Vores campingplads er plan med hyggelig åbne græsarealer. Du får maksimal mulighed for sol, når du camperer hos os.

Ståplads med el og vand til campingvogn - maks. længde 8 eller 12 meter

Vores ståpladser med el og vand er tilgængelige i forskellige størrelser, og er naturskønt beliggende på et plant område med græsunderlag. Vælg din plads på kortet, når du booker, samt hvad du ønsker i nærheden på campingpladsen. Bemærk, at der er slukket for vandet i vintersæsonen.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7, 8, 9 eller 12 meter

Vores ståpladser med el er naturskønt beliggende på et plant område med græsunderlag. Pladserne er spredt over campingområdet, og halvdelen ligger tæt på butik og reception. Vælg din plads på kortet, når du booker, samt hvad du ønsker i nærheden på campingpladsen.

Ståplads uden el til campingvogn - maks. længde 8 meter

Ståpladserne uden el er beliggende på et plant område med græsunderlag. Området er rummelig og tæt på naturen.


Autocamper

Ståplads med el til autocamper - maks. længde 8 meter

Hvis du besøger os med en autocamper, kan du vælge, om du vil bo på en ståplads til autocamper eller på en af vores andre fine ståpladser. Vores ståpladser med el til autocamper på asfalt har græs og en stenlagt overflade ved siden af og er 10 meter dyb og 8 meter bred. Pladserne er indhegnet af en fin grøn hæk. Pladserne ligger nær indgangen til campingpladsen og er tæt på hoppepuder, legeplads, bistro og reception.


Telt

Parkér bilen og tag familien med ud på eventyr i naturen! Det er nemt og sjovt at campere i telt. På First Camp Skutberget-Karlstad kan du booke teltpladser uden el, som er placeret på vores populære fricamp-område med græsunderlag. Her bor du tæt på naturen og stranden. Du kan bade i Vänern, cykle ind til Karlstad og være aktiv på campingpladsen.