Ekerum - Öland
Ekerum - Öland

God mad og vidunderlig beliggenhed

Velkommen i vores bistro hvor der er udsigt over det fantastiske poolområde! I skyggefuld vegetation og herlig sol kan du sidde længe og nyde det i vores bistro. Her kan du nyde en god frokost eller en lettere snack, en stor middag eller en sød dessert. Hvad du end har lyst til, så har vi noget godt at tilbyde dig i vores skønne bistro.

 

Fra den behagelige placering har du et godt overblik over poolområdet, så måske er det denne ferie I skal tale om, mens børnene leger i poolen?

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Street Food

Vi tilbyder Street Food i isbaren! Er du lidt småsulten og har du lyst til noget godt, når du nyder din ferie? Så sørg for at ”snacke” noget lækkert fra isbaren. Panini, wraps og lignende mad kan i år købes i isbaren.


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du behøver for at opnå campinglykke! Til duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisvarer og friske grønsager såvel som slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt – når man har fri, er hver dag en hyggedag med nybagte boller og afsvalende is. Velkommen!