Bistro Skönstavik
Skönstavik Bistro
Skönstavik Bistro
Bistro Skönstavik

Gedde eller pizza?

Vi forstår godt, hvis du ikke ønsker selvfanget gedde til middag hver aften, så derfor byder vi dig velkommen i vores skønne bistro. Her serverer vi smagfulde pizzaer, saftige burgere, bagte kartofler med frisk fyld eller hvorfor ikke en dejlig sommersalat med en god dessert til? I vores bistro kan du spise enklere mad såsom udsøgte forretter, ellers flotter du dig og spiser treretter hos os. Det er jo kun ferie en gang om året.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen har lukket for sæsonen og åbner igen tidligt om sommeren 2024. Velkommen tilbage!


Kiosk

I vores kiosk finder du det vigtigste til hyggelige campingaftener. Butikken er udstyret med et enklere sortiment, som blandt andet slik, chips, nødder og gode drikkevarer. For alle iselskerne derude er der også en hel frysedisk med de allerbedste is.

Velkommen!