Mölle - höganäs
Mölle - Höganäs

Sene sommeraftener og hurtige frokoster

I vores bistro er der skønne loungesofaer, store borde til de store selskaber og en dejlig terrasse til solrige dage. Her er der hjerterum både for børnefamilierne, for parene og for de gode venner.

Nyd rigtig god sommermad såsom friske salater, sprøde pizzaer eller bagte kartofler med smagfulde fyldninger. Aftenen afrundes måske med en dessert, når det nu er ferie? I bistroen kan I sidde i kort tid for derefter at dykke ned i poolen igen, eller sidde længe og nyde de sidste solstråler, I bestemmer!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du behøver for at opnå campinglykke! Til duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisvarer og friske grønsager såvel som slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt – når man har fri, er hver dag en hyggedag med nybagte boller og afsvalende is. Velkommen!