Mölle - Höganäs
Mölle - Höganäs

Camping

Hos First Camp Mölle – Höganäs kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Mölle – Höganäs så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Campingpladser

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker.

100 kvm med el

Ståplads 100 kvm med el Vores ståpladser med el er 100 kvm store med 10 amp og ligger spredt på hele campingområdet. Vi har 3-polet CEE stik og ikke schuko.

Ståplads 100 kvm uden el Vores ståpladser uden el ligger med på et roligt sted på campingpladsen og er 100 kvm store.


Telte

Teltplads med el

På campingområdet har vi også teltpladser med el til dem, der foretrækker det. Der er mange steder at vælge imellem i naturskønne omgivelser, alle steder er på græs og med mulighed for at parkere bilen. Teltpladserne er 6x6 meter. Vi har 3-polet CEE stik og ikke schuko på campingpladserne.

Teltplads uden el

Frodigt teltområde med nummererede pladser uden strøm. Der er mange steder at vælge imellem i naturskønne omgivelser, alle steder er på græs og med mulighed for at parkere bilen. Teltpladserne er 6x6 meter.

Sæsonplads

Du ved vel, at vi har pladser til dig, som vil have din campingvogn stående hos os i hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer nemt helt selv, hvor længe du vil have at sæsonen skal vare.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som sæsonbeboer, anmeld din interesse her!