Når du har brug for at påfylde energi

Når du cyklet færdigt på din cykel på terrænbanen eller svømmet alle dine baner i bassinet er du velkommen til at komme ind i vores skønne bistro for at påfylde energi. Her kan du komme både hvis du er lækkersulten eller udsultet, stor eller lille. På vores børnemenu finder du klassikere som pandekager med syltetøj og hamburgere med pommes frites eller hvorfor ikke dele en pizza? I vores bistro er der også gode drikke til den som ønsker det, kolde øl og udsøgte vine. Velkommen!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vår butik finner du de mest nödvändiga attiraljer du kan tänkas behöva för att campinglyckas! Och alla vet ju att när man är ledig är varje dag en fikadag! Därför har vi alltid förberett med nybakat bröd, mumsig glass och svalkande dricka.

Välkommen in!