röstånga söderåsen
röstånga söderåsen pool vattenrutschbana

Camping

Hos First Camp Röstånga – Söderåsen kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 6 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Röstånga – Söderåsen så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker. På First Camp Röstånga-Söderåsen er der cirka 200 ståpladser til campingvogne, autocampere og telte med varierende beliggenheder – I kan bo nær friluftsbadet (åbent juni-august), fiskesøen eller skoven. Foretrækker I bekvem indkvartering i en hytte, er der 29 moderne hytter med forskellige størrelser og standarder at vælge imellem. Destinationens servicehuse er udstyrede med toiletter, brusebade, puslerum, vaskemaskine, tørretumblere, ovn, mikroovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine. I receptionshuset er der en mindre butik med det nødvendigste og en sæsonåben restaurant og iskiosk. Hunde er hjertelig velkommen. De naturskønne omgivelser med store grønne arealer og nærhed til skoven er perfekte til leg og herlige gåture. Ved siden af campingpladsen er der ellysspor til aftengåture. Hunderasteplads bagved servicehus 6.

Ståplads med el og VA – maks. længde 9 meter

Rummelige ståpladser med opstilling på græs og både el og VA på pladsen. Disse pladser er beliggende på område 2. Her bor du nær den øvre sø med fiskemuligheder, legeplads, volleyballbane samt servicehus. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.

Ståplads med el - maks. længde 9 meter

Rummelige ståpladser med opstilling på græs og el på ståpladsen. Disse pladser er beliggende på begge områder af campingpladsen. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker og vælg om du vil være nær ved søen, legepladsen eller poolområdet og hoppepuden.

Ståplads med el - maks. længde 7 meter

Flotte ståpladser med opstilling på græs og el på ståpladsen. Disse pladser er beliggende på begge områder af campingpladsen. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker og vælg om du vil være nær ved søen, legepladsen eller poolområdet og hoppepuden.

Ståplads nær søen med el – maks. længde 7 meter

Ståpladser nær søen med opstilling på græs og el på ståpladsen. Disse pladser ligger lige ved siden af campingpladsens øvre sø på område 2, hvor der er gode fiskemuligheder. Her er du også nær ved servicehuset og kanoudlejningen. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.


Telt

På First Camp Röstånga-Söderåsen er der cirka 200 ståpladser til campingvogne, autocampere og telte med varierende beliggenheder – I kan bo nær friluftsbadet (åbent juni-august), fiskesøen eller skoven. For dig som kommer med telt er der specifikke teltområder på campingpladsen.