Enebæroddehytte

Bliver pladsen i en campingvogn for trang? Ønsker I en smule mere komfort, men vil stadig have den ægte campingoplevelse? Så er vores mobile homes lige noget for jer. Vi har 12 store Luksus Mobile Homes med plads til 8 personer.

 

Mobile homets indretning: Der er sovepladser til 8 personer fordelt således: 1 værelse med 3/4 seng, 1 værelse med to enkeltmandsenge, 1 opredning på sofaen og 1 værelse med to enkeltmandsenge og 1 køje.

 

Der udover er der et køkken, stue, bad, 2 toiletter og en stor terrasse.

 

Sengelinned: I jeres mobil home er der dyner og puder. I skal selv medbringe sengelinned. I kan også bestille en linnedpakke af os som indeholder pude- og dynebetræk, lagen og et lille og stort håndklæde.

 

Husdyr: Det er tilladt at medbringe husdyr i alle vores mobile homes.

 

Rygning: Bemærk, at der er rygeforbud i alle hytter.

 

Rengøring: Som udgangspunkt gør I selv rent i hytten. Hvis I ikke ønsker at gøre rent, kan I tilkøbe slutrengøring af os.

 

Pool/Badeland: Vores priser inkluderer fri adgang* til pool/badeland!

 

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.


Information

28kvm Overflade
7+1 Senge
4 Værelser

Faciliteter

Bruser
WC
Parkering ved hytten
Tæt på legeplads
TV
Fryser
Kaffemaskine
Kølskab
Komfur
Ovn
Tekøkken
Aircondition
Husdyr tilladt
Rengøringsudstyr
Rygning forbudt
Service og Bestik
Vand