Hasmark hytte Plus

Vil I opleve den helt unikke campingstemning, de mange aktiviteter og faciliteter, men har har ikke egen campingvogn, så kan I vælge en af vores store Vikinghytter. Campinghytten tager udgangspunkt i pladsens vikingetema, så glæd dig til en fantastisk hytte med et anderledes design. Vi har 18 store Vikinghytter med plads til 6 personer.

 

Hyttens indretning: Hytten har sovepladser til 6 personer fordelt på 2 soveværelser med 3/4 senge og 1 hems med to madrasser. Derudover har hytten et køkken med opvaskemaskine, komfur og stort køleskab, stue med pejs og eget bad og toilet. Se vores luksushytters inventarliste. I hytten er der dyner og puder. I skal selv medbringe sengelinned. I kan også bestille en linnedpakke som indeholder et pude- og dynebetræk, et lagen og et lille og stort håndklæde.

 

Husdyr: Det er tilladt at medbringe husdyr i alle vores hytter.

 

Rygning: Bemærk, at der er rygeforbud i alle hytter.

 

Rengøring: Som udgangspunkt gør I selv rent i hytten. Hvis I ikke ønsker at gøre rent, kan I tilkøbe slutrengøring af os.

Prisen er inkl.:
• Fri adgang til pool/badeland
• Gratis bad og varmt vand i servicebygninger
• Fri brug af servicebygninger
• Gratis aktiviteter for hele familien

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.


Information

35kvm Overflade
6 Senge
3 Værelser

6


Faciliteter

Bruser
WC
Parkering ved hytten
Tæt på legeplads
Tæt på stranden
TV
Fryser
Kaffemaskine
Kølskab
Komfur
Opvaskemaskine
Ovn
Tekøkken
Husdyr tilladt
Rengøringsudstyr
Service og Bestik
Vand
Vaskemaskine