Luksus udlejningsvogn

Prøv en af ​​vores lukseriøse luksusudlejningsbiler, som kommer med et fortelt i særlig klasse. På pladsen finder du 2 Adria Aviva 563PT PK. De ligger på plads 243 og 245 lige ved siden af ​​det store fællesareal ved boldbanen.

 

Indvendigt i campingvognen: Campingvognen er beregnet til max. Sover 7 personer i en 3/4 seng, tre køjesenge og en sovesofa. Derudover er der køkken med køleskab med lille fryser, bad og toilet, kæmpe Isabella Villa fortelt med spiseplads og lille veranda med udsigt til fodboldbanen.

 

Sengetøj: Der er dyner og puder i vognen. Du skal selv medbringe sengetøj. Du kan også bestille en linnedpakke hos os som inkluderer pude- og dynebetræk, lagner og et lille og stort håndklæde.

 

Kæledyr: Kæledyr er tilladt i alle vores lejebiler.

 

Rygning: Bemærk venligst, at rygning er forbudt i alle lejebiler.

 

Rengøring: Som udgangspunkt rengør du selv campingvognen og forteltet. Hvis du ikke ønsker at gøre rent, kan du købe slutrengøring.

 

Pool/vandland: Vores priser inkluderer gratis adgang* til pool/vandland!

 

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badelandet/poolen, hvis dette skønnes uforsvarligt. Det er First Camps ret at vurdere dette til enhver tid. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.


Information

20kvm Overflade
7 Senge
1 Værelser

Faciliteter

Bruser
WC
Tæt på legeplads
Tæt på servicehuse
TV
Fryser
Kaffemaskine
Kølskab
Komfur
Tekøkken
Husdyr tilladt
Rygning forbudt
Vand