Resort

Jørgensøhytte

Vi har 2 små hytter på 12 M2 med plads til 4 personer. Har I ingen campingvogn, men brænder I efter at opleve den dejlige campingstemning på en campingplads? Så lej en af vores så vikingehytter og tag på hytteferie hos os! Campinghytten tager udgangspunkt i pladsens vikingetema, så glæd dig til en fantastisk hytte med et anderledes design.

 

Hyttens indretning: Hytten har sovepladser til 4 personer. I disse hytter sover alle på hems. På den måde har vi fået plads til både køkken med kogeplader og køleskab, samt spiseplads til alle mand. Se vikingehyttens inventarliste.

 

Sengelinned: I hytten er der dyner og puder. I skal selv medbringe sengelinned. I kan også bestille en linnedpakke af os som indeholder et pude- og dynebetræk, et lagen og et lille og stort håndklæde.

 

Husdyr: Det er tilladt at medbringe husdyr i alle vores hytter.

 

Rygning: Bemærk, at der er rygeforbud i alle hytter.

 

Rengøring: Som udgangspunkt gør I selv rent i hytten. Hvis I ikke ønsker at gøre rent, kan I tilkøbe slutrengøring af os.

 

Pool/Badeland: Vores priser inkluderer fri adgang* til pool/badeland!

 

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.


Information

12kvm Overflade
2+2 Senge
1 Værelser

Faciliteter

Parkering ved hytten
Tæt på legeplads
TV
Fryser
Kaffemaskine
Kølskab
Tekøkken
Husdyr tilladt
Rengøringsudstyr
Rygning forbudt
Service og Bestik
Vand