Enåbadet – Rättvik

Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik

Camping centralt i Rättvik

Lige ved Siljan-søen ligger Rättvik med røde træhuse, glitrende vand, folkedragter, og området er kendt for de blanke veteranbiler i Classic Car Week. Ved den stille, slyngede Enå, med et rigt kulturliv og et bredt underholdningstilbud findes der alt, hvad du har brug for til en mindeværdig ferie. Her kan du bestille en campingplads med egen strand langs Enåen eller egen bådebro til solbadning, fiskeri eller langbord. Flere af pladserne ligger desuden på halvøer og udgør små campingbyer inde på området.

 

På campingpladsen findes badehuset Enåbadet med svømmeskole, vandgymnastik og andre vandaktiviteter. Til børnene er der en lille pool med legehjørne. På solskinsdage åbnes hele langsiden mod syd op til solaltanen med solsenge og legepladsen lige ved siden af.

 

Nyd en fredelig campingferie med kun 10 minutter til centrum, Siljan og selvfølgelig alle bygdens begivenheder. Gå ikke glip af musikken i det gamle kalkbrud Dalhalla, de kendte markeder i Rättviks centrum


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Bowling
Cykelveje
Fiske
Gokarts
Klatrebane
Kanoleje
Langrend
Legeplads
Minigolf
Strand
Swimmingpool

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør det. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

 

Bomme
Åbn bommen med de adgangskort, som du fik ved indtjekningen. Ved udkørsel åbnes bommen automatisk.

 

Butik
Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen. Campingpladsens butik har varierende åbningstider alt efter sæson.

 

Hjertestarter
Findes i receptionen.

 

Servicekort
Ved indtjekning får du et adgangskort/servicekort. Kortene kan oplades med penge, og anvendes til f.eks. vaskemaskiner (brusebad er gratis).

 

Svømmehal
Læs mere information og åbningstider på badehusets hjemmeside.

 

Tømme station
Latrin findes i alle servicehuse.

 

WIFI
Der er adgang til WIFI på begrænsede dele af området.

 

Åbningstider
First Camp Enåbadet – Rättvik har åbent hele året.


Åbningstider

2. januar19. juni
mandagfredag10:0020:00
lørdag12:0016:00
søndagUbemandet

Nær ved Enåbadet - Rättvik

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.