Enåbadet - Rättvik
Enåbadet - Rättvik fika

Quaint garden café dating from the 17th century

Welcome to Viborgs Holme, a garden café with local produce and a relaxing atmosphere. The café serves home-made dishes ideal for long, sunny days while on holiday, as well as sandwiches, buns, coffee and freshly squeezed juice. Everything is prepared organically, of course!

 

Take a seat next to the beautiful log cabins that date from the 17th century, or why not relax in a hammock? Apart from this popular café, the campsite also has a facility that serves simpler forms of food, including kids’ favourites such as hot dogs, toasted sandwiches, pancakes and tasty pastries.

Servicebutik

Her findes et mindre udvalg af dagligvarer, såsom brød, mælkeprodukter, charcuteri, drikkevarer, snacks og is, aviser, hygiejneartikler samt en del andre praktiske varer. Butikken finder du i samme lokale som vores reception. I perioden 12. august – 21. juni har butikken et begrænset udvalg.


Servering

Vi har en mindre servering med salg af enklere fast food, såsom pølser med brød eller mos, toast, pandekager, kaffe og kager mm.

Campingtilbehør

Vi forhandler produkter fra Campinggrossisten. Her finder du et udvalgt sortiment af kemikalier og andre produkter, som der kan blive brug for på campingturen.

Massarbäck

Massarbäck er campingpladsens nabo og ligger lige bagved vores hytteby. I deres gårdbutik finder du lokalproducerede grønsager, udvalget varierer efter årstiden. Mere information om Massabäck finder du på deres Facebookside.


Café med mere på Viborgs holme!

Hyggelig sommercafé med produkter fra nærområdet og en afstressende ro. På Viborgs holme serveres kaffe og mad med følelse og omtanke for både dig som gæst og vores omverden.

Den hyggelige have-café på Viborgs holme, inde i Enåbadet – Rättvik, er som en grøn oase. Her er ingen biler, kun frodig vegetation og en dejlig ro. På øen findes der 10 smukke træbygninger fra 1600-1800-tallet. Der er siddepladser både ude på tunet og inde i storstuen samt i nogle af de gamle bygninger. En hængekøje tilbyder en rolig stund for den, som vil hvile og på brokvisten er der bøger og tegneserier, som man kan låne eller bytte.

På Viborgs holme er der noget for enhver smag: lækkerier, fyldt chokolade, kardemomme- og kanelboller, Rättvik-is og dagens tærte. Til den sultne er der solidt smørrebrød og tuttul (tyndbrødsrulle). Den tørstige kan nyde økologisk kaffe og te, sodavand fra Mora Bryggeri, æblemost fra Mora mosteri samt saft og lemonade.

På øen findes også en sjov oplevelsesti i den lille skov til alle med barnesindet i behold. Der er havespil til låns, stylter at prøve, og bagved et af husene er der en badeplads med en trappe ned til vandet, hvor man også kan lægge til med båd.

Caféen er åben i højsæsonen juni – august. 

Børn og hunde er særligt velkomne!